Бекъм се натиска за Световното в ЮАР

12:40
Бекъм се натиска за Световното в ЮАР
Дейвид Бекъм заяви, че иска да попадна в състава на Англия за Мондиал 2010. 33-годишният бивш футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид ще премине от американския ЛА Галакси в отбора на Милан през януари, като ще тренира с италианците няколко месеца за да поддържа физическата си форма.

"Ще поддържам форма с тима на Милан. От началото на квалификациите селекционерът Фабио Капело не ме включи в състава, но това няма значение, защото Англия се справя отлично. Все пак се надявам, че ще съм във форма и ще бъде извикан за Световното първенство в ЮАР", каза Дейвид Бекъм, който през 2010 фодина ще бъде на 35.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasi3737
05.12.2008 21:11

Дейвид Бекъм -един от най-добрите футболисти на Англия за всички времена.Всеки футболист трябва да прецени своите възможности.Реалността и желанието са две различни неща.Мисля,че трябва да му се даде шанс,поне в контролите.Погледнете Хенрих Ларсон.Играе за Швеция и продължава да бележи.Всеки човек има право на шанс.В момента в отбора на Англия има млади и перспективни играчи като Тео Уолкът и за ветеран като Бекъм ще му е много трудно,но аз съм сигурен,че той ще покаже всичко най-добро от себе си ,защото и той е от футболистите,които живеят заради футбола- това е техният живот.

Crissstiano
04.12.2008 13:49

Определено Бекъм има какво да даде на родината си.Той притежава опит,а и да незабравяме че може да измъкне отбора си с 1 пас или 1 пряксвободен удар,така че за мен той има място в отбора на Англия

leketoo
04.12.2008 12:58

Световната криза му се е отразила зле на Бекси Кво Световно бе батко, водата освен да носиш на Тио Уолкът друго не виждам за какво да си там. И ако има нещо за д****ване, тогава може.