Стоичков разкрива уговорен мач

10:42
Стоичков разкрива уговорен мач
Бившият селекционер на България Христо Стоичков ще уведоми президентите на УЕФА и ФИФА за предварително уговорен мач на Леванте и Атлетик Билбао през 2007 година.

В последния кръг от сезона Леванте отстъпи пред Атлетик Билбао с 2:0 и воденият от Стоичков галисийски тим Селта Виго загуби мястото си в Примера дивисион. Носителят на "Златната топка" още тогава е имал подозрения за договорка в мача, но не е разполагал с доказателства, затова не е изказал мнението си.

"Сега има доказателства, много сериозни факти", казва бившият треньор на Селта.

По тази причина Стоичков сега ще разкаже всички подробности, които знае за нагласения двубой на босовете на УЕФА и ФИФА Мишел Платини и Сеп Блатер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Radi_Zlatanov
05.12.2008 13:04

Навсякаде има уговорени мачове.Да не се получи след дъжд качулка

bat_boiko309
05.12.2008 12:15

е поне там има хора, които не ги е срам да си признаят, колкото и време да е минало. в италия беше същото макар, че някои отричаха, защото иначе наказанията им щяха да са мн по-големи. но като цяло ние, които залагаме на мачове и феновете на даден отбор са най-ощетени. грешки стават винаги, но това са умишлени деяния и те трябва да бъдат наказвани мн сурово.

captain123
05.12.2008 11:01

За това, че има уговорени мачове в Испания, а и не само там, всеки знае. Стоичков винаги се е славел с голяма уста, особено когато събитията са в негов ущърб.