Роналдо бил \"на косъм\" от Арсенал

13:32
Роналдо бил \"на косъм\" от Арсенал
Кристиано Роналдо каза, че е бил "на косъм" от присъединяване към отбора на Арсенал няколко дни преди да подпише договора си с Манчестър Юнайтед. Португалецът, неговата майка и мениджърът Арсен Венгер са провели три срещи, но така и не се е стигнало до споразумение.

Носителят на "Златната топка" за тази година призна, че сериозно е мислел да играе в лондонския тим, след силния интерес на Арсен Венгер към него.

Юнайтед плати 12 милиона паунда на Спортинг Лисабон за Роналдо през 2003 година, който от както играе на "Олд Трафорд" се превърна в един от най-добрите футболисти в света.

"Бях буквално "на косъм" от подписване с Арсенал. Срещахме се с Арсен Венгер и майка ми три пъти", разкрива голмайсторът на "червените дяволи".

Майката на Кристиано, Долорес, има основно влияние в неговия живот и е известна с това, че насърчава сина си при вземането на важни решения. Тя е и основният виновник за трансферната сага около футболиста през лятото, когато той бе на път да напусне Юнайтед в посока Реал Мадрид.

Долорес разказва през испанските медии, че Кристиано Роналдо като ученик често е бягал от класните занимания за да играе футбол, което е било насърчавано от самата нея.

"Учителите искаха да присъства постоянно в часовете, но аз не го наказвах когато бягаше от тях за да играе футбол. Само с много практика той можеше да стане голям футболист. Ако Кристиано не се беше превърнал в професионален състезател, вероятно щеше да стане наркоман или нещо друго ужасно", коментира майката на Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dawn
07.12.2008 01:16

Нали нямаше никаде да ходи е Сър Алекс май си е променил мнението