Зинедин Зидан: Взимах стимуланти в Ювентус

17:46
Зинедин Зидан: Взимах стимуланти в Ювентус
Бившата звезда на Франция, Реал Мадрид и Ювентус Зинедин Зидан изпадна в откровения, от които става ясно, че в престоя му в "Старата госпожа" е приемал стимуланта креатин*. Зизу също така разказва и ситуацията от финала на Световното първенство в Германия, когато бе провокиран от Марко Матераци и след гневната си реакция получи червен картон. В последствие Франция загуби след изпълнение на дузпи.

"По време на престоя ми в Ювентус ни даваха креатин. Тогава това беше забранено вещество във Франция, но не и в Италия", заяви Зиненид Зидан.

Френската футболна легенда изрази и огромното си съжаление за удара срещу Марко Матераци, което до голяма степен костваше световната титла на неговата страна.

"Приключих кариерата си по много глупав начин. По това време майка ми беше в болница, но все пак това не е оправдание. Бях обиден и се поддадох на провокацията. Съжалявам, но не мога да върна времето назад", каза още Зидан.

Французинът заяви, че може би един ден ще заеме треньорския пост в някой отбор, но това едва ли ще стане скоро.

*Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.(Уикипедия)

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shinobi
09.03.2009 16:31

"Зинадин Зидан" мисля че това име ще се помни дълги години от всички фенове на футбола.Както казва един негов бивш треньор Зизу е просто футболист с "Природен талан".За мен той е най великият футболист който е носил фланелката с номер 10!!!

milan1s7
06.12.2008 13:36

Креатина е позволен и все пак даже той повече пречи след като той наддава килограми и така го забавя повече и DKS е прав като него Ronaldinho and Kaka' няма да се срещнат много позьорчета като К.Роналдо няма да преуспеяват много!!!

DKS
05.12.2008 21:53

На всички ви е ясно, че големия спорт и химията вървят ръка за ръка.
Това, че е приемал креатин не го прави престъпник щом е позволено(едвали и само Юве са давали креатин)
Всички знаем кой е Зинедин Язид Зидан по прякор Зизу.Какво правеше той на терена...Лично за мен Зидан и Марадона са най- добрите играчи и скоро няма да има като тях.

LosGalacticos
05.12.2008 21:18

Самиqт факт че е приемал креатин докато е бил в Юве не го прави нарушител на някакви права щом в Италия е бил законен!!! Апък всеки, които съди постъпката на Зизу, нека да си спомни Марадона и неговите проблеми с наркотиците и подземниq свят. Доколкото случката от '06та това може само да ни накара да помним един велик футболист след 20години, защото за да си запомнен не е нужно просто да си наи-добриq, а трябва да има и нещо различно от другите иначе оставаш наи-добър само в статистиката.

deko1991
05.12.2008 21:08

bostan777 ти чете ли статията?не четна ли че в Италиа не са били забранени какви ги говориш тогава

JKnoxvilee
05.12.2008 20:14

креатина не е никакъв допинг, преди едно състезание в Русия взимахме до 4х повече от допустимото
обаче виж сега, тва че не казва за инжекциите е тревожно

pleven94
05.12.2008 20:07

Всички взимат допинг, но този, който неможе да се хване е вкарването на допулнителна кръв така тялато не се изморява поради постоянното оросяваве

ArSeNal4o_Vd
05.12.2008 19:51

Стумулантите да не би да придават тази гениалност ?!? или просто повече издържливост и сила. Поредните глупости, който журналистите изопачават...

beastt
05.12.2008 19:42

дори и да е взимал стимуланти си остава един гениален играч, само респект може да имаме от него

FLY_I
05.12.2008 18:10

Що не каже за обогатената кръв,която си е преливал в Испания.