Левски чака отговор от Йовов

21:49
Левски чака отговор от Йовов
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че "сините" са отправили оферта към Христо Йовов и чакате неговия отговор, съобщи радио "Дарик".

"Мисля, че направихме много добро предложение на Йовов. Параметрите са същите като тези, които бяхме подготвили и през лятото. Чакам отговор от него", каза Боримиров.

"Що се отнася до Дарко Тасевски, очаквам от него да се развива още повече като футболист. Надявам се да върви в положителна насока. Той има необходимите качества, трябва само да ги доразвие. Към него оферти черно на бяло не е имало. При преговорите с Тасевски имаше компромиси и повечето бяха от страна на клуба", допълни спортният директор на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraHool
22.01.2009 16:49

мисля 4е Йовов трябва да се върне в Левски 6тото предчуствам 4е ще са голям екип със Гонзо двамата ще правят играта на Левски

milan1s7
06.12.2008 13:45

Йовов са е доказвам много пъти незнам за гола срещи Марсилия ама когато вкара на турската згам ми хареса повече е той всеки гол срещу тях е Красив !!! Лятото чакайте 7:0 щот ги обичате седмиците Гонзо Христов Тасевски Йовов Хичо Зе Соареш И Пак Гонзо Помнете ги тези имена !!!

pafata
06.12.2008 12:45

И да дойде, не го виждам като титуляр. Имаме си достатъчно добри крила в момента.

filip_gb
06.12.2008 11:40

Йовов е класен футболист Мъри знаеше как да направи своята селекция (даже сега отново вика Телкийски) аз съм обеден че Йовов ще помогне много на Левски

charpaka
06.12.2008 11:37

Пич не та знам расист ли си садист ли си?
Само не мислете на Йовов като на месия, защото ще се разочароваш. Може да е радвал синята агитка, но нали това му е работата. Искам да кажа друго, че не очаквайте много от Христо, защото той не е Бекъм или Джерард, а си е просто Христо Йовов.
За мене играчи, които отиват да играят в някви си отбори анонимници за 1000-2000евро пред това да носят синята фланелка подкрепяни от най-верните сини фенове. "Аз бих казал ибал съм ти мангизите." Важното е публиката да е доволна!

roommen
06.12.2008 09:41

Аз лично запомних Йовов в Левски с едно изпълнение нещо средно меджу удар-центриране то пък взе че влезе .Всичко останало което се сещам са само пропуски от 1 метър и смешни финтове от които сам се оплита .И как няма да изтръпвам след като прави от дузпа тъч.Според мен Милан Коприваров щеше да даде много на Левски ако го бяха задържали ,тъкмо беше влязал във форма и започваше истински да вярва в себе си и в отбора и да се раздава безрезервно ,н о точно тогава незнайно за мен защо започнаха да налагат в тима този лигльо Йовов "явно с цел да го продадат "и просто убиха вярата и желанието на юношата.

SaDisTa
05.12.2008 23:14

Мисля че трябва да се върне.Той е един от любимците на синята агитка и неведнъж е карал всички Нас-Феновете да изтръпваме.Вярно е че всеки има и лоши моменти...никой не е съвършен.
charpaka ако ти си постигнал нещо повече от Йовов тоя скапан живот съм съгласен да си делна всички коментари

charpaka
05.12.2008 23:01

Йовов е един мишок за мен, никакъв бижутер не е. Едно дърво, което не може да подаде над 20 метров пас..... Левски не му е длъжен да ходи да си търси отбор в чужбина нали много искаше да печели.