Сколари иска още един нападател

14:00
Сколари иска още един нападател
Бразилският наставник на Челси Луиш Фелипе Сколари заяви, че отборът се нуждае спешно от още един класен футболист в своето нападение. Световният шампион с Бразилия настоя, че "сините" трябва да вземат добър нападател през януари, когато отвори зимния трансферен прозорец.

Според британските медии, Сколари е разочарован от атаката на своя отбор и ще излезе в мача срещу Болтън само с един нападател.

"За мача с Арсенал загубих двама нападатели - Франко ди Санто и Дидие Дрогба, но имах Никола Анелка. Нещата стоят по същия начин и за мача с Болтън. Ако имах още един нападател, щях да имам повече варианти да сменям схемата на игра. Можеше да играем 4-4-2 или поне да опитаме нещо различно. Знам, че в момента е трудно за Челси, но ако продължаваме да имаме толкова контузии, ще имам нужда от един или двама играчи да заместят хората в лазарета. Ръководството разбира това. Ако пък от друга страна всички са във форма и няма травми, ще вземем само един играч. Само един. Нападател", заяви Луиш Фелипе Сколари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kluivert
06.12.2008 17:01

и аз така смятам не може с тази тактика с 1 нападател да има други схеми на игра....

djezabel
06.12.2008 14:52

Крайно време беше.Въпросът е дали влюбения Роман ще развърже кесията.Бат Фильо искаше и Робиньо ама греда.Да видим какво ще му остави дядо Коледа под елхата.