Балкан ще бори ЦСКА с Мариян

17:13
Балкан ще бори ЦСКА с Мариян
На вече изпитаната тактика срещу ЦСКА да излизат бивши левскари ще заложи и треньорът на Балкан Ботевград Стоян Коцев. Опитният специалист сподели, че завърналият се в тима от родния си град бивш футболист на "сините" Мариян Христов е напълно готов за игра и ще бъде сред титулярните 11 за утрешния мач.

Мариян Христов беше преследван от тежки контузии по време на кариерата си в Левски, Националния отбор, Кайзерслаутерн и Волфсбург. "Армейците" трябва да бъдат внимателни за действията на опитния халф, след като в последния есенен кръг сърбаха попарата на друг бивш "син" футболист Саша Симонович.

Това лято Христов се завърна в България след 11 успешни сезона в Германия. Формално той заема длъжността изпълнителен директор на ПФК Балкан. Любопитното е, че Мариян Христов за последно игра официален мач с екипа на родния си клуб през сезона 1992/93 година, като и тогава старши треньор на тима бе Стоян Коцев.

"Ще дадем всичко, с което разполагаме, за да поднесем сензацията срещу ЦСКА. Играем с един от най-добрите отбори в България. В момента работя в клуб с по-малки възможости от тези на ЦСКА и затова съм реалист. Ако победим, наистина ще бъде сензация", каза треньорът на Балкан Кано Коцев.

Осминафиналната срещу за Купата на България между Балкан и ЦСКА е утре от 13.00 часа в Ботевград, като се очаква двубоят да се превърне в истински празник за града.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cayenne
06.12.2008 17:48

Утре масова подкрепа в Ботевград ! Хайде играите армейци даите всичко за нас !