Фърги умува как всички звезди да играят заедно

19:07
Фърги умува как всички звезди да играят заедно
Всеки треньор би искал да притежава футболисти като тези, с които сър Алекс Фъргюсън разполага в Манчестър Юнайтед. Множеството звезди и добрите им изяви обаче са причина за дълги размисли и терзания от страна на мениджъра.

Фъргюсън призна, че се постоянно се чуди как да включи в игра всичките си класни футболисти. Карлос Тевес игра невероятно в сряда и отбеляза четири гола (и една асистенция), но в същото време Димитър Бербатов е много полезен в атаката на "червените дяволи", въпреки че рядко бележи.

"Без съмнение Тевес ми усложни живота много. В сряда Карлос демонстрира страхотна игра, пълна с енергия, агресия и много тичане. Той винаги се старае и затова му се възхищавам. Това обаче не улеснява задачата ми. Драскам върху тефтерчето си през последните два дни и се чудя как да станат нещата. Блъскам си главата как да наместя всички футболисти на терена", сподели шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
07.12.2008 09:26

Напротив приятелю,за мен ЦСКА е религия.А,че съм гений-радвам се,че си го разбрал.Ето ти за пример- вчерашният мач нима не е потвърждение на това по долу.Да си гениален футболист само не стига.

tamplier
06.12.2008 19:27

Сър Алекс всеки треньор би искал да ви има проблема.Можи би е време Бербо да остане резерва.След два месеца търкане на пейката Тевес е като озверял.Играе му се на момчето чак две не вижда.Може би след такъв период да ти е трудно да откриеш Бербатов,търсейки единствения футболист в червено,който се разхожда вместо да тича.