Фърги умува как всички звезди да играят заедно

19:07
Фърги умува как всички звезди да играят заедно
Всеки треньор би искал да притежава футболисти като тези, с които сър Алекс Фъргюсън разполага в Манчестър Юнайтед. Множеството звезди и добрите им изяви обаче са причина за дълги размисли и терзания от страна на мениджъра.

Фъргюсън призна, че се постоянно се чуди как да включи в игра всичките си класни футболисти. Карлос Тевес игра невероятно в сряда и отбеляза четири гола (и една асистенция), но в същото време Димитър Бербатов е много полезен в атаката на "червените дяволи", въпреки че рядко бележи.

"Без съмнение Тевес ми усложни живота много. В сряда Карлос демонстрира страхотна игра, пълна с енергия, агресия и много тичане. Той винаги се старае и затова му се възхищавам. Това обаче не улеснява задачата ми. Драскам върху тефтерчето си през последните два дни и се чудя как да станат нещата. Блъскам си главата как да наместя всички футболисти на терена", сподели шотландецът.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
07.12.2008 09:26

Напротив приятелю,за мен ЦСКА е религия.А,че съм гений-радвам се,че си го разбрал.Ето ти за пример- вчерашният мач нима не е потвърждение на това по долу.Да си гениален футболист само не стига.

tamplier
06.12.2008 19:27

Сър Алекс всеки треньор би искал да ви има проблема.Можи би е време Бербо да остане резерва.След два месеца търкане на пейката Тевес е като озверял.Играе му се на момчето чак две не вижда.Може би след такъв период да ти е трудно да откриеш Бербатов,търсейки единствения футболист в червено,който се разхожда вместо да тича.