Кокала притеснен: Изглежда ЦСКА вече не е толкова слаб отбор

12:32
Кокала притеснен: Изглежда ЦСКА вече не е толкова слаб отбор
Старши-треньорът на Славия Емил Велев призна, че е сериозно респектиран от представянето на ЦСКА, при минималното поражение с 0:1 от турския гранд Бешикташ, пише „Тема спорт”.

"Въпреки поражението те играха много задружно и само малшансът им попречи да спечелят точката. Радващо за българския футбол е, че отборите ни в Европа показаха прилично ниво. Сега всички критици трябва да си променят мнението. Относно предстоящия двубой гледам реалистично и знам, че ще ни е трудно. Все пак обаче сме на собствен терен, пред наша публика и това ни задължава да покажем най-доброто от себе си. И ако ни се отдаде възможност, да победим ЦСКА", коментира специалистът.

Той призна, че като кадър на Левски мотивацията му срещу „червените” е много голяма. "Това е нормално, всички сме наясно какво е съперничеството между двата тима. Не поставям обаче Славия на трето място – важно в тези столични дербита е да вземеш победата, защото след това имаш възможност шест месеца да ходиш с високо вдигната глава", посочи Велев. Той си пожела и повече фенове на „белите” да посетят мача, с оглед възходящата линия, по която върви тимът.

Вчера Велев качи група от 19 футболисти на лагер преди сблъсъка. От разширения състав отпадна бразилецът Рафаел Барбоса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mitko_Hristoff
18.09.2010 15:02

Все пак обаче сме на собствен терен, пред наша публика *lol*

300 слависта и 3000 чевени *beer*