Ексаполон 99 Валери Божинов: Мразя да ме наричат плейбой

02:54
Ексаполон 99 Валери Божинов: Мразя да ме наричат плейбой
"Мразя да ме наричат плейбой", възкликна нападателят на Манчестър Сити Валери Божинов.

“Аз съм футболист и като такъв желая да ме възприемат хората”, допълни голаджията, който се прослави с това, че заради проблемите си с Фиорентина, дълго време караше без секс. Той призна, че преди да заживее с 3 години по-възрастната от него поп-фолк изпълнителка Алисия, е влизал в съблекалнята на младежкия национален отбор с вдигнати ръце и възкликвал: “Аполон 99!”, като по този начин съобщавал на другия плебой, вратаря на Николай Михайлов, че е достигнал котата от 99 мацки. “Хванах кака, която ме отрака”, обича да се шегува за Алисия Божинов, който поясни, че никога не е имал гадже на неговата възраст. Защитникът на Локо Сф Георги Марков е най-добрия му приятел в България, често му дава съвети, напътства го, въпреки това своенравията на Божинов продължават.

Където и да е по света Валери все си слага сателитна чиния, за да гледа “Планета”, за да записва песните на CD-та, та после да ги показва на съотборниците си в чужбина, и да се кефи, когато му признават: “Леле-ее, българките са най-красиви”.

Божинов разкри, че мениджърът му Джери Паломба в един момент е луднал по Преслава, а Лука Тони си паднал яко по Мария. “Харесвам в жените гледам всичко, очите, лицето, бюста, дупето, краката”, пояснява Божинов, който набляга на качеството, а не на количеството в любовните игри. При пристигането си в България обаче първата работа на Валери е да отиде в храм-паметник “Александър Невски”, където се моли.
“Господ е милостив към мен”, уточнява Валери, който е чел Библията.

ПРЕДПОЧИТАНИЯТА НА ВАЛЕРИ :
Любимите му марки часовници - Buti, Roger Dubuis, Frank Muller, Rolex
Най красивите попфолк певици - 1. Мария, 2. ДесиСлава, 3. Преслава.
Най-красивата българка – Ивайла Бакалова.
Любимите му коли - Мерцедес CLS, Мерцедес SL55 AMG, Порше турбо 911, Мерцедес-Смарт, Порше-Кайен турбо S

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pandi
13.04.2008 17:49

Прави сте с коментарите си,но не е точно така както си го мислите!
Момчето е младо,отраснало без баща и в мизелия и за това трябва да се порадва на живота с пълни шепи от всичко ,което съдбата му дава.
Майната му и на футбола по-важно е да бъде щастлив и да се чувства добре!
Мисля,че от новия сезон ще видим това на което е способен Валерко,да е жив и здрав и без помече контузий!

Dumbi
13.04.2008 07:58

Факта, че не успя да седокаже до момента като футболист, който е имал щастието да се развива във футболна страна като Италия говори достатъчно. Все пак му желая успех при звръщането на футболния терен и дано спомогне с нещо за А отбора ни.