Рибери с оферта от Англия, Байерн получава 20 млн паунда

11:48
Рибери с оферта от Англия, Байерн получава 20 млн паунда
Франк Рибери стана поредната цел на мениджъра на Манчестър Сити Марк Хюз, който е готов да плати 20 милиона паунда за френския халф. "Гражданите" проявяват интерес към редица класни футболисти, след като новите собственици на клуба нямат проблем с парите.

25-годишният Рибери премина в Байерн Мюнхен преди година и половина от отбора на Олимпик Марсилия, а вече си спечели престижната награда - "Футболист на годината в Германия".

Франк Рибери е атакуващ полузащитник, който притежава брилянтна техника, като според специалистите на Острова, той би играл доста добре във Висшата лига.

За интерес към френския национал наскоро се заговори и от страна на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pirin_fen
08.12.2008 20:18

РИБЕРИ НЯМА ДА ХОДИ НИКЪДЕ! ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТАКИВА ЗА ТИЯ СЛУХОВЕ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО!

captain123
08.12.2008 16:00

Ако Рибери отиде в Нанчестър ще направи грешка. Там се събраха много и добри футболисти и ще му е много трудно да пробие. А сега му е добре в Байерн - титулярното място му е сигурно, разбира се със съотборниците си. Селекцията, която смятат да правят шефовете на Манчестър през зимата ще е силна - поне по техни думи и затова според мен е по - добре за Рибери да си остане в Байерн.

tamplier
08.12.2008 13:27

Марк Хюз си е приготвил чорапчето.Дядо Коледа няма да пропусне да го понапълни я с Рибери,я с някоя друга звезда.Робиньо утъпка пътечката за всички други ще е по-лесно с какъвто и мотив да излязат.