Люпко Петрович подаде оставка, гласят го за националния

12:43
Люпко Петрович подаде оставка, гласят го за националния
Старши треньорът на хърватския Кроация Савсета Люпко Петрович подаде оставка , съобщава сръбският вестник "Блиц" . Наставникът е взел това решение след победата над Задар с 3:1 .
/>
/> Причината за напускането на специалиста не са лоши резултати на отбора , а недоволството на бившия треньор на Левски и Литекс към съдийството в първенството на Хърватия .
/>
/> Името на сръбският специалист е сред възможностите на БФС за нов селекционер на href="http: / /bulgaria .winner .bg /" target="_blank">България < /a> . Както е известно наскоро Пламен Марков бе освободен от длъжността си и сега националният ни тим няма наставник .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bObae
08.12.2008 20:01

евала дръмър, взе ми го от устата това за алкохола,
няма да назовавам източника ми на информация, но при последната
работа на същия пенсионер/алкохолик скапан/ петрович след напускането на хотела му в ловеч !!! изчистиха 3 чувала с празни бутилки от алкохол под леглото му

drummer
08.12.2008 19:17

Идеята на отиващият си БФС, е много прозрачна. За мен такъв вариант няма, и не може да има. Но ако все пак направят тази простотия с Петрович, сигурно е само едно, в този национален отбор ще се наблегне на един важен елемент от футболната игра,употребата на ....алкохол?!

xtazzy
08.12.2008 18:19

Смятам ,че това е рисков ход от страна на БФС.Наистина Петрович има много успехи като треньор, но някак си не смятам , че ще си пасне с отбора на Бъгария.Но определено това е по-добър вариант отколкото българин.Българските треньори нямат нужните качества,а и не наблягат толкова на дисциплината.Смятам , че 1 по-строг чужденец , който малко да им кръцне със зъби и да ги накара да играят , а не само да се разхождат 90мин по терена, ще им се отрази доста добре.Дано този път сполучим на треньор,защото продължавам да смятам,че имаме всички парчета на пъззела , но няма кой да ги сглоби , да ги направи едно цяло - ОТБОР!

roommen
08.12.2008 18:09

Ако назначат Л.Петрович за треньор на националния ще е поредната българска излагация.Може навремето да е бил спецялист и да е спечелил КЕШ със Звезда ,но в представителният ни тим няма да е нищо повече от една безгласна фигура ,вече доста години натрупа в България и мисля че лесно ще му бъде дирижирано кой да играе и кой не .Ако искаме отборът ни да е що годе грамотен и боеспособен ни трябва треньор който да не се влиае и да не обръща никакво внимание на никакви странични фактори .По този начин може би ще се създаде не само желание ,но и повече старание и себераздаване от футболистите, за да могът да продължат евентуално развитието си в други клубове навън...

LATINO_M
08.12.2008 15:52

Люпко Петрович ще е новият ни треньор - това писаха медиите още преди да освободят Марков и е вярно . Защо Боби Михайлов да се бърка в портфейла за скъп чужденец , като тази кампания и без това е провалена и може да си открадне оставащете пари със сравнително евтин треньо от балканите ?

charpaka
08.12.2008 15:37

Какъв Люпко вие полудяхте ли ???
Хората се чудят как да го махнат, а ние все го виждаме за хубав.
Според мен Петрович да си стои в Сърбия и да не идва повече тука. Каква работа има тука сърбина ?
Освен да ни прецака тотално друго няма да стане!
Според мен най-добре националния отбор ще бъде без селекционер

LosGalacticos
08.12.2008 14:06

Емии след Грант, Балъков и Топмьолер дойде и Петрович, но нацеоналите трудно ще направят нещо значимо ако не осъзнаят защо емблемата на БФС е точно там където е пред сърцата им. Все пак мисля, че германеца е най-подходящ за поста заради респекта който може да вкара на Берба и компания.

Und3rtak3r
08.12.2008 13:31

Да се надяваме, че на Коледа стават чудеса

tamplier
08.12.2008 13:19

Тази кандидатура си има положителните и отрцателните страни.Във визитката си има пристижни отличия,познава до болка българското първенство и футболистите,които играят в него.До тук добре,но Любко си е с балкански манталитет.Ако това ще е водещият фактор то по-добре е треньора да си е българин.Аз съм на мнение,че тук трябва човек отвън с име,което да респектира дори звезда от ранга на Бербатов.Специалист,който да не се съобразява с менаджерски интереси и президентски настроения.Треньор,който да изкара на яве 100% от потенциала на тези,които носят националната фланелка.