Недвед се завръща срещу Милан

16:55
Недвед се завръща срещу Милан
Павел Недвед е готов да се завърне като титуляр в стартовия състав на Ювентус за мегасблъсъка с Милан събота вечер. Той претърпя инцидент в мача с Палермо загубен от "бианконерите" с 2:3, сблъсквайки си главата с тази на противников състезател. Защитникът на Юве Никола Легроталие също декларира готовност за своето завръщане, след като изживя тежки моменти. Роденият през 1977 година халф Кристиано Занети е под съмнение.

По-голяма част от новините преди сблъсъка са свързани с възможния трансфер на Роналдиньо в Милан. Братът на бразилеца Роберто де Асис е пътувал до Милано, за да преговаря с Европейския шампион, който през този сезон се намира на пето място в серия "А" и е пред реалната угроза да пропусне следващия сезон в Шампионската лига.

"Ние бихме желали да осъществим трансфер единствено в Милан. В противен случай Роналдиньо ще си остане в Барса", заяви Де Ассис.

Нападателят на Милан Филипо Индзаги е загатнал, че би желал да вземе участие на олимпиадата в Пекин заедно с Алесандро Дел Пиеро, тъй като по всичко изглежда, че двамата няма да участват на Евро-2008.

"Това ще бъде интересно преживяване. Да носиш националната фланелка е чест - олимпиадата мечта", каза той.

Кака иска да участва също на игрите за своята страна Бразилия и отправи повторно призив към неговия клуб и бразилската футболна федерация да стигнат до споразумение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация