Реал Мадрид се предаде без бой

15:44
Реал Мадрид се предаде без бой
Наставникът на испанския шампион Реал Мадрид Бернд Шустер се призна за победен в "Ел Класико", заради множеството контузии и наказания в неговия отбор. "Белия балет" в мента се намира на пета позиция след загубата с 3:4 от Севиля на "Сантяго Бернабеу" и изостават на девет точки зад Барселона.

Холандското крило Ариен Робен също ще пропусне съботното дерби на "Ноу Камп", заради червен картон, който получи на срещата със Севиля, а ключови играчи като Пепе и Нистелрой остават контузени.

"Невъзможно е да победим на техния стадион. В момента Барселона мачка наред. Мисля, че това е тяхната година. Ще се опитаме да направим добро шоу, но според мен няма да успеем да направим повече", каза наставникът на Реал Мадрид.

Загуба или дори равенство с Барселона ще катализира още повече напрежението върху германския специалист и президента на клуба Рамон Калдерон, които имаха дълъг разговор миналата седмица. Недоволните привърженици реагират все по-гневно на действията на Калдерон и спортния директор Предраг Миятович, че не успяват да привлекат качествени играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitaka88_bg
09.12.2008 12:00

Или може би т'фа е такитка Барселонци да подценът мача.Аз пък лично съм виждал много по-слаб Реал от тоя.Годините 2004-2005.Според мене Шустер успе да обедини звездичките и взе 2 поредни шампионати в Испания.То неможе един отбор да върви само в възходяща линия!

juve_83
08.12.2008 19:05

Тоя некадърник Шустер видя сметката на отбора Толкова слаб Реал аз лично никога не си спомням

TUIZAL
08.12.2008 18:40

в БАРСЕЛОНА ще изядат още по голям бой тази година няма кои да спре БАРСА

kalinkas
08.12.2008 17:20

хахахаха по - голям Блъф не бях чувал