Тотнъм с лесен успех над Уест Хям

10:24
Тотнъм с лесен успех над Уест Хям
Отборът на Тотнъм под ръководството на Хари Реднап продължи с добрите си изяви и постигна победа над лондонския конкурент Уест Хям с 2:0 на "Ъптън Парк".

И двата гола паднаха през второто полувреме, като капитанът Ледли Кинг откри резултата в 68-та минута, отбелязвайки първия си гол от три години насам, а Джейми О`Хара затвърди победата в предпоследната минута на двубоя.

Уест Хям, който гостува на Челси в неделя, има само една победа в последните си 10 шампионатни срещи и положението на мениджъра Джанфранко Дзола става несигурно. Резкият спад във формата на "чуковете" е в остър контраст с възходящата вълна в Тотнъм при новия наставник Реднап, който замени испанеца Хуанде Рамос, след като лондончани спечелиха само две точки от първите си 8 срещи от Премиършип.

В другите 8 мача под ръководството на Реднап Тотнъм набра 16 точки и достигна до полуфиналите на турнира за Купата на Лигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

captain123
09.12.2008 13:40

Откакто дойде Реднап в Тотнъм съвсем по друг начин изглежда отбора. Въпреки, че съм фен на Хуанде Ранос, защото този човек умее да прави от нищо - нещо, отбора не тръгна добре и логичното стана факт.

rusi_rusev
09.12.2008 12:08

Резонна победа за Тотнъм откакто се появи чичко Хари. Жалко че следващия кръг ще трябва да преклонят глави пред Манчестър.