Раул: Можем да бием всеки, дори Барселона

10:54
Раул: Можем да бием всеки, дори Барселона
Нападателят на испанския шампион Реал Мадрид Раул заяви, че отборът му ще се бори за успех в Примера дивисион до самия край, въпреки моментната ситуация.

"Реал никога не се предава. Докато имаме сили, ще се борим до края. Можем да надиграем всеки отбор, в това число и Барселона", каза Раул.

Той поясни, че думите на треньора Бернд Шустер в съблекалнята са били различни от тези, които излязоха в пресата.

"Наясно сме, че Барселона върви отлично и знаем, че няма да ни бъде леко. Но да се предаваме предварително, това няма да стане. Дори и да загубим, няма да правим трагедии от това, има още много мачове", допълни Раул.

В момента Реал Мадрид е на пета позиция в класирането и изостава от лидера Барселона с 9 точки. Двата отбора ще се срещнат през уикенда в голямото дерби от испанското първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

captain123
09.12.2008 13:27

В Ел Класико не се знае кой ще победи.Може и реал да са, но с един мач няма да си оправят положението. Ако продължават да играят по този начин - на приливи и отливи, нищо добро не ги чака.

Ivan_9571
09.12.2008 11:38

В Ел Класико Реал ще победи. Въпреки сериите и на двата отбора, въпреки слабата форма на Мадридчани, въпреки победите на Каталунците, аз залагам твърдо на Реал. Успех