В Германия глобяват Рангелов за неуважение

11:48
В Германия глобяват Рангелов за неуважение
Ръководството на германския Енерги Котбус ще глоби Димитър Рангелов, защото българинът е напуснал преждевременно коледното тържество на клуба в събота вечер.

Националът ни си тръгнал от партито по-рано вечерта заедно със съотборника си Станислав Ангелов, като двамата не са уважили награждаването на най-добрия футболист на Енерги за 2008 година.

Рангелов бе класиран на трета позиция от привържениците на тима, като пред него останаха само вратарят Герхард Тремел и капитанът на Котбус Тимо Рост.

Мениджърът на клуба Щефен Хайдрих е изказал недоволството си пред немските медии от неуважителната постъпка на българските футболисти. Хайдрих има намерение да разговаря специално с Рангелов за цялостното поведение на играча през този полусезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bat_boiko309
09.12.2008 13:47

те немците са си виновни сами!!! събрали в един отбор българи, сърбин и албанец и кой знае какви още. миналата седмица нали се бяха хванали за гушите. ми напълно нормално, където има повече от един от балканите да се случи това и накрая нашите били виновни.

captain123
09.12.2008 13:33

rusi_rusev, съгласен съм теб! Където и да отидем трябва да си покажем рогата. От друга страна пък може и германците да са изопачили нещата. Нали знаеш, като си Българин всеки гледа да те тъпче и при най - малката възможност.

venko1948
09.12.2008 12:30

Тъпи немски пияници!
Един атлет изобщо не би отишъл на селската им вечеринка.

rusi_rusev
09.12.2008 12:02

Българите сме си българи навсякъде. Какво щеше да му стане на Димитър Рангелов ако беше останал още 1 час? Сигурно е щяло много да пострада егото му ако види награждаването?