Васил Божков ще пробва да замени Михайлов

14:59
Васил Божков ще пробва да замени Михайлов
Ивайло Дражев обяви днес на пресконференция, че ще издигне алтернативната си кандидатура за президент на Българския Футболен Съюз на Васил Божков. Бившият собственик на ЦСКА бил дал принципното си съгласие да оглавява футболната ни централа.

"Много ветерани във футбола искаха да дойдат днес да ме подкрепят, защото имат еднакви виждания с моите за развитието на българския футбол. Какво прави футболното ръководство в лицето на Борислав Михайлов и Йордан Лечков? Има само уговорени мачове, съдийски поръчки - това не е честен футбол. Честен - това означава, че не се фаворизират силните на деня. Решиха, че целият отбор от 94-та година трябва да заеме ръководни постове. Ми дайте в такъв случай да направим някои от тях премиер или президент на България. Как така самостоятелно Михайлов решава да подписва договор за национален селекционер и да плаща заплата от 30 - 40 000 евро и да изплаща компенсация?", заяви Ивайло Дражев.

"В момента това ръководство цели да унищожи българския футбол, да удря шамари на клубовете, които не слушат. Сега те са решили тези клубове да нямат глас на конгреса, затова смятам да издигнем кандидатурата на Васил Божков. Смятам, че той е подходящ!", коментира още Дражев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
22.12.2008 18:22

За тези дето не знаят Божков е див Левскар ,няма значение че беше собственик на Цска

AviMC
16.12.2008 17:58

Ако Божков оглави БФС,значи може по-лошо да стане с БГ футбол!Аз си мислех,че това е дъното.....Обаче Божков ще съумее да прокопае и него

tamplier
09.12.2008 19:43

Ами ЛЕВСКИ,какво ще правят мамините душици?АКой ще ни срами тогава в Европа Е скъпи левскари Господ забавя,но нв забравя

leketoo
09.12.2008 16:26

Ако Божков се навие ФК WC може да го затварят вече. В Европа може да пратим и Несебър вместо тях