Хуанде Рамос в Реал Мадрид за шест месеца

19:38
Хуанде Рамос в Реал Мадрид за шест месеца
Броени минути след като бе представен официално, новият старши-треньор на Реал Мадрид Хуанде Рамос заяви, че назначаването му на кормилото на "Белия балет" е "сбъдната мечта".

Параметрите по договор, който е за срок от шест месеца, оповести лично спортният директор Предраг Миятович.

"Изключително съм щастлив. Бих искал да благодаря на борда за оказаното доверие. Приемам с голяма радост новата работа. Надявам се да не предам очакванията на всички и да постигна успехите, които клуба си е поставил за този сезон. През повечето си изминали работи аз имах краткосрочни договори. Постигнахме бърза договорка и съм щастлив. Ако бъда в това настроение и в края на сезона, тогава може моя договор да бъде удължен", завърши Хуанде Рамос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mumyy
10.12.2008 19:36

Да във Англия се издъни но футбола във Испания му е познат имаше големи успехи със Севиля мисля че ще успее със Реал стига борда да го устави да работи спокойно

Xelikopterr
10.12.2008 10:44

Рамос се провали в Англия, но в Испания е в свои води и ако успее да се справи с подредбата на отбраната ще получи кредит на доверие и за по- продължителен период от време! Шустер си замина заради пораженческото мислене и изказване преди важния мач с Барса! Предполагам, че назначението на Рамос е продиктувано от идеята за поне второто място в Испания и най- вече заради успехите му в Европа! А в момента Шампионската лига се явява като спасителен пояс на Белия балет за спасяване на сезона!

captain123
10.12.2008 09:22

Не бъдете толкова черногледи. Хуанде е добър треньор. Ще видите, че под негово ръководство Реал ще играят по- добре. Да не забравяме какво направи със Севиля.

Ludsumei
09.12.2008 23:44

Това беше най-лошият възможен вариант за поста на Шустер.
Просто не ми се мисли какво следва !

rusi_rusev
09.12.2008 21:48

Тоя ще съсипе още един отбор. Няма да изкара толкова време колкото беше в Тотнъм.

tamplier
09.12.2008 19:48

Белият балет си намериха майстора.Той Рамос си е специалист по лебедовите песни .Честито на печелившите