Фъргюсън нападна ФА заради Евра

20:27
Фъргюсън нападна ФА заради Евра
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън нападна Футболната Асоциация на Англия, след като френският защитник на тима Патрис Евра получи наказание от четири мача. Причина за строгата санкция е поведението на играча след срещата през април на "Стамфорд Бридж" между отборите на Челси и Манчестър Юнайтед.

Френският национал бе глобен и с 10 000 паунда за въргала, който се получи след мача с Челси. Реакцията на мениджъра на "червените дяволи" бе доста остра:

"Това беше шок за нас! От всичките неща, които ФА ни направи през годините, това е най-голямата глупост. Не мога да повярвам! Никога не можеш да предскажеш, какво ще направят тези хора. Дори да закусвам с тях и да ги гледам в очите, аз не знам какво им се върти в главите. Ние продължаваме да чакаме писмени обяснения до нашия изпълнителен директор Дейвид Гил, така че все още не можем да коментираме каква ще бъде следващата ни стъпка."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sabin4oo
20.12.2008 02:28

Незнам дали това е правилно,но в последно време Манчестър е основен обект на ФА. Да си припомним мача им с Челси когато Тери и Видич бяха наказани . На Тери премахнаха наказанието а Видич си остана с него. Незнам но сякаш на някои хора не им изнася Манчестър да печелят трофеи.

rusi_rusev
09.12.2008 21:50

Тея имам чувството че се чудят какво да направят и кого да накажат. Интересно защо прилагат най-строгите санкции срещу най-силните отбори. Мъкаааааааааааа