Тотнъм се закани на Юнайтед, Бербатов не липсва на отбора

11:52
Тотнъм се закани на Юнайтед, Бербатов не липсва на отбора
Капитанът на Тотнъм Ледли Кинг, който в понеделник отбеляза първия си гол за "шпорите" от три години насам в мача срещу Уест Хям, заяви че Димитър Бербатов не липсва на отбора. Кинг признава, че в началото на сезона отборът му е изпитвал големи затруднение в атака, след като Бербо и Роби Кийн преминаха в други отбори. През идния уикенд предстои дербито във Висшата лига между Тотнъм и Манчестър Юнайтед, което е очаквано с голям интерес.

Завръщането на Бербатов на "Уайт Харт Лейн" също предизвиква внимание от футболната общественост, особено що се касае до това, каква ще бъде реакцията на публиката спрямо българския нападател.

"В съвременния футбол играчите сменят отборите си - това е съвсем нормално. Нямаме нищо против Бербо и просто ще изиграем дербито, в което ще е постарая да го направя незабележим на терена", заяви Ледли Кинг.

"Бербатов беше любимецът на нашата публика, както и Роби Кийн. Той се справи отлично през двете години при нас и съм сигурен, че привържениците ни ще оценят какво е направил за Тотнъм", заяви още 28-годишният защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tradera
10.12.2008 19:30

Не съм обеден че Бербо не липсва на Тотнъм догато той играеше там те бяха на по горна позиция, а сега са на 15 място с много ама много късмет

tamplier
10.12.2008 17:07

На Рамос му беше изгодно да обвинява Бербо за слабите игри на Тотнъм.Оказа се обаче, че след идването на Реднап, шпорите могат да печвлят и без него.Бент преоткри себе си,а новата руска придобивка се адаптира бързо и вече е любимец на феновете.

babachev
10.12.2008 16:01

Надявам се в този мач,Митко да се абстрахира от факта,че някога е играл за Тотнъм и да даде всичко от себе си.

Spairo
10.12.2008 13:19

Ако става на въпрос класата на Тотнъм е по-ниска от тази на Ливърпул , но пък ги отнесоха и то в 2 мача с по 2;1 и 4;2, мач с мач не си прилича, за мен този двубой е много труден за прогнозиране в winner.bg ще го заложа 1-ца, а в Еврофутбола ще го пропусна, липсата на Кийн и Бербатов е осезаема, но в последните мачове Тотнъм започна да се сработва като отбор, явно Хари Реднап[Портър] има правилен подход, а и имам предчувствие че проклятието на златната топка ще продължи да е в сила, а относно Бербатов, той е много ценен футболист за Манчестър Юнайтед, може да го упреквате че не се движи достатъчно по терена, но стила му е такъв че с няколко отигравания може да реши мач, според мен още не се е приспособил напълно, в бъдеще ще има по успешни мачове със сигурност.

MAN_
10.12.2008 12:24

Тези от Тотнъм май много са си повярвали момченцата.Помнете ми думата ще отнесът поне 3 тупалки.Нече нещо но Тотнъм в момента вярно почват да играят по добре все пак великият Хари е там,но ще слязат много бързо на земята убеден съм

dominus
10.12.2008 12:18

Относно "Бербо не липсва на Тотнъм" не бих се съгласил с това изказване. Според мен Митко им е страшно необходим и с подобни изказвания просто се стараят да прикрият този факт. Колкото и симпатични да са ми Тотнъм не бих казал, че нападението им върши достатъчно добра работа - даже бих казал, че почти всички голове, които отбора отбеляза са плод по скоро на халфовете, отколкото на нападението. В отбора липсва такава фигура която освен да вкарва да може и да създава головете, каквато за мен беше Митко.
Относно заканата на Тотнъм също не бих се съгласил, защото просто класата на Манчестър е по висока. Тотнъм наистина играят много добре в последно време, но просто не мисля, че ще им стигнат силите да устоят на Юнайтед. Единственото, което леко ме притеснява е дали Митко няма да бяга от гола в този мач, за да не си навлече негативизъм от страна на Тотнъм и феновете. Все пак си мисля, че на такова професионално ниво не би трябвало да му минават подобни мисли и да изиграе един качествен мач.