Бенитес подписа за още 4 години с Ливърпул

11:36
Бенитес подписа за още 4 години с Ливърпул
Рафаел Бенитес е постигнал споразумение за нов договор със собствениците на Ливърпул Том Хикс и Джордж Жилет. Според английските медии испанският мениджър ще остане на "Анфийлд" още четири и половина години. Не се споменава дали Бенитес ще получи повишение на годишната си заплата, която в момента възлиза на 4 милиона евро.

Новината без съмнение ще зарадва привържениците на Ливърпул, тъй като съществуваше несигурност относно бъдещето на наставника, който през последните дни бе свързван с преминаване в различни клубове в Европа.

В момента мърсисайдци се намират на първо място в класирането на Висшата лига, а след снощната победа над ПСВ Айндховен се класираха за следващата фаза на Шампионската лига като победител в своята група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

memorex
20.12.2008 22:18

Да,ама проблема е че Джилет и Хикс трябва да продадат отбора,защото дължат много пари

mumyy
10.12.2008 19:34

И аз съм на това мнение Рафа е точния човек за Ливърпул след неговото идване отборът върви само нагоре.Надявам се Хикст и Джилет да преодолеят финансовата криза.

nikolay82
10.12.2008 19:00

Много се радвам и аз, че Рафата остава, според мен това е само положително за Ливърпул, дано има още повече упсехи в Англия и навън. Успех Рафа! YNWA

enevpatrona
10.12.2008 17:47

Ето това вече е добра новина.Рафа е правилния мениджър за отбора.
You'll Never Walk Alone