Зидан се завръща във футбола

13:15
Зидан се завръща във футбола
Френската футболна легенда Зинедин Зидан призна, че е готов да направи своето завръщане в най-популярната игра. Носителят на златните медали от Световното първенство през 1998 година няма да участва в битките на терена, но обмисля да заеме ръководен пост.

Бившият футболист на Ювентус и Реал Мадрид сложи край на кариерата си през 2006 година на финала на Мондиала, когато получи червен картон за удар без топка по Марко Матераци, а Франция загуби от Италия след изпълнение на дузпи.

В момента гениалният халф прекарва времето си като играе в благотворителни мачове и помага за обществени каузи, но играта го влече и скоро той ще се завърне в нея.

"Готов съм да се завърна във футбола. Едва ли веднага ще стана треньор, по-скоро искам да изпълнявам длъжност като директор или президент", заяви Зинедин Зидан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DavidSilva
17.03.2009 21:24

Зизу е най-великия,за това квото и да направи във футбола е правилно *wink*

emo_peleto
10.12.2008 22:11

Точно днес с баща ми си спомняхме за този брилянтен, но скромен алжирец. Наистина гениален футболист. В момента дори носителят на златната топка Кристиано Роналдо е далеч от класата на Зидан, но има време да се развие. Надявам се да бъде добър мениджър и треньор и да помогне футбола да се развие, защото струва ми се в последните 3-4 години наистина фамозните изпълнение в негов стил и в стил Кантона липсват.

basket4o
10.12.2008 21:01

Аз си мисля , че трябва да се завурне като футболист .. Защо да не бодне още 2-3 рога на противник .. хахахха ..

tradera
10.12.2008 19:27

Добре е че се завръща в играта, но не е толкова сигурно дали ще е толкова добър като треньор както беше като футболист. Погледнете Христо Стоичков като футболист беше легенда но като треньор е ТРАГЕДИЯ.

kalitar4o
10.12.2008 17:23

Еми чудесно той е много ивесна личност в футбола и се радвам за това че се завръща дори да не е на терена