ЦСКА подари на Стойчо победа за рожденния му ден

21:26
ЦСКА подари на Стойчо победа за рожденния му ден
Футболистите на ЦСКА победиха противниците си от Локомотив Пловди, поднасяйки по този начин най-хубавия подарък на своя старши треньор Стойчо Младенов по случай неговия 51-ви рожден ден.

След едно спокойно първо полувреме играчите на червените излязоха преобразени през второто и само за няколко минути създадоха три - четири голови положения.

В 50-тата минута съдията Асен Николов свири несъществуваща дузпа в полза на "армейците", но Ней би в страни от вратата. Последваха два пропуска от страна на Маркиньос и Данчо Тодоров, за да се стигне до 57-та минута, когато след удар на Удоджи топката рикушира в играч на гостите и се озова в мрежата на Ставрев.

Домакините се възползваха от моментното объркване в редиците на "смърфовете", настъпило след отбелязаното попадение и след отлично извеждане в коридор от страна на Велизар Димитров Данчо Тодоров не сгреши за 2:0.

В 85-тата минута Удоджи напусна терена, след като малко преди това получи неприятна контузия, но Стойчо Младенов вече бе направил трите си смени и ЦСКА доигра мача в намален състав.

След мача самият старши треньор на "червените" заяви, че Иван Иванов ще се завърне със сигурност през летния период.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dumbi
13.04.2008 08:48

Едно добро второ полувреме, смехотворна бих казал дузпа и отново въпроса - Защо не играе ЦСКА през всичките 90 минути в едно темпо. Ако сега усилията за едно полувреме са достатъчни идват мачове в Европа, където и 90 минути са малко (справка Тулуза) ....