Балъков става треньор на Черноморец

18:20
Балъков става треньор на Черноморец
Бургаският клуб Черноморец е на път да назначи Красимир Балъков за свой старши треньор утре сутринта. Бала идва с чисто нов екип на стадион "Лазур", част от който са бившият играч на Нафтекс Илия Груев, кондиционният треньор Трендафил Терзийски и наставникът на вратарите Любомир Шейтанов.

След като Димитър Димитров - Херо изяви желание и почти се договори с Амкар Перм, собственика на клуба Митко Събев се е свързал с Балъков и са започнали преговори.

Изпълнителният директор на "акулите" Добромир Горанов заяви: "Официална информация за смяна на треньора няма, все още никаква промяна не е факт. До ден-два ще има официална информация по въпроса".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ruiz
11.12.2008 10:45

Черноморец е добро място за Балъков. Голямото име като играч не помага при треньорството. Нека започне от а,б при акулите, и ако има потенциал, да го разгърне. Ще видим, всъщност той не е подписал още, но ако му предлагат- да приема, Реал Мадрид няма да го покани...

xtazzy
10.12.2008 21:47

Балъков НЯМА необходимите качества за треньор!!!доказа го в Грасхопърс,а вие сте много интересни хора.Винаги някой добър футболист като стане треньор се дига голям шум.Чакайте бе!ОТ всяко дърво свирка не става,това да си футболист и треньор няма нищо общо.Все едно ако си добър скиор , да трябва и да плуваш добре.Даже е обратното , във футбола попринцип добрите футболисти не стават добри треньори - вземете Донадони,Ван Бастен,Стоичков и така нататъка.А някой момчета,които не са били кой знае какви "звезди" като футболисти са направили блестяща футболна кариера и имат големи успехи.Визирам Ото Рехагел,Гуус Хидинг,Сър Алекс Фергюсън......

Resorter
10.12.2008 21:46

Черноморец - един изключително приятен фактор заедно със Сливен в Българският футбол, наред с "грандовете".
Отборът има страхотен потенциал - политиката в клуба го доказва. Дори и Херо да напусне, ако Бала поеме "акулите" заедно с човек като Илия Груев, то ще има доста повости за радост за всички Бургазлии ! Много добро разнообразие от полеви играчи, атакуващ стил на игра и фанатична публика - какво повече !? Двубоите със Грасхопърс бяха първата стъпка от целите пред отбора, за мен лично до 2, максимум 3 години, Черноморец ще играе основна роля в първенството.

juve_83
10.12.2008 20:52

Балъков заслужаваше да стане треньор на националния отбор, макар че самия национален отбор наистина не го заслужава.
Дано да успее да се докаже като треньор

mumyy
10.12.2008 19:16

Балъков не е показал нещо впечатляващо като треньор дано в Черноморец да го покаже

akoycska
10.12.2008 18:48

Със сигурност завръщането на Бала ще даде положителен ефект върху бургазлии. Момчетата си играеха, а срещу Херо бе целият свят, което след 10-ия кръг си каза думата /изключвам Х срещу уефски/ и се отрази крайно негативно върху играта им. Хубаво е да видим защо Бала не пое Националния, а ще трупа опит при "акулите".