Солскяр: Дължа всичко на Бос, отказах на Молде заради Юнайтед

08:25
Солскяр: Дължа всичко на Бос, отказах на Молде заради Юнайтед
Някой ден бих искал да стана треньор на Манчестър Юнайтед, сподели бившият футболист на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр.

В момента норвежецът е наставник на резервите в клуба, но мечтата му е да наследи Сър Алекс. Поради тази причина Оле е отказал да поеме родния си клуб Молде.

"Разбира се, това предложение бе много съблазнително и не ми бе никак лесно да го откажа. Аз съм си норвежец и Молде е клуб, който много обичам. Все пак обаче искам да бъда мениджър в Англия, а не да се връщам в родината си. Бих искал да стана някой ден наставник на Манчестър Юнайтед", сподели Солскяр.

"Докато бос (Фъргюсън) остане в клуба, аз също ще остана. Работата ми в Юнайтед се дължи изцяло на него. Благодарение на сър Алекс, аз имах възможността да играя за този клуб, а след това да стана и негов треньор. Ако Фъргюсън не бе мениджър на отбора, едва ли сега щях да бъда тук и някой да знае за мен. Ние имаме прекрасни отношения с него и на мен ми харесва изключително много съвместната ни работа", каза още норвежецът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация