Роналдо каза сбогом на Европа

11:29
Роналдо каза сбогом на Европа

Един от най-добрите нападатели в света през последните години Роналдо потвърди намеренията си да завърши своята кариера в Бразилия. Двукратният носител на "Златната топка" и голмайстор на Мондиал 2002 подписа договор с отбора на Коринтианс и обяви, че по този начин не цели да влезе във форма и да се завърне в големия футбол на Стария континент, а ще приключи с играта в родината си.

"Моят план не включва завръщане в Европа, не възнамерявам да използвам Коринтианс като трамплин. Имах невероятен живот в Европа. Сега имам договор и се надявам нещата да потръгнат", заяви Феномена.

Най-вероятна Коринтианс ще организира приятелска среща с един от бившите европейски отбори на Роналдо през следващия месец в Сао Пауло.

Така един от най-талантливите и обичани от феновете футболисти напуска голямата сцена. Роналдо ще остане в сърцата на запалянковците с невероятните си изяви за Барселона, Интер, Реал Мадрид, Милан и националния отбор на Бразилия. Тези изяви му спечелиха прозвището - Феномена.

Роналдо заяви, че иска отново да върне върховата си форма и възнамерява да бъде топ играч, който бележи гол след гол в бразилското първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn_maradona
12.12.2008 18:30

тия неща които правят вмомента манекенчето К.Роналдо и Роналдиньо той ги правеше преди 5-6 години... Той си остава 1 от най-добрите за всички времена...

Mihuq
12.12.2008 15:59

Докато Роналдо правеше каквото си поиска с топката другите го гледаха внимателно в краката и си записваха.

ov3r
12.12.2008 15:38

Един от най-добрите нападатели за всички времена. Където и да отиде, винаги ще се помни...

gradev
12.12.2008 13:43

Много жалко,за роналдо.Замен това е най-добрия нападател ражадал се някога.Ако не бяха контузиите, щеше да вземе златната топка поне още два пъти....

FLY_I
12.12.2008 13:25

Голям играч!За съжаение многото контузий му попречиха да покаже пълния си потенциал.