Ръководството на Енерги скочи срещу Рангелов, ЦСКА го взима

12:14
Ръководството на Енерги скочи срещу Рангелов, ЦСКА го взима

 Ръководството на немския Енерги Котбус изрази недоволство от слабата игра на българския национал Димитър Рангелов и заплаши да го извади от състава, съобщава "Билд".

 Според медията, Рангелов е бил титуляр в отбора на Боян Прашникар само защото специалистът е нямал друга алтернатива в предни позиции. Слабият старт на сезона и отбелязаните едва 3 гола в 13 мача от Митко, са причина за недоволството на ръководството. Нападателят също не е доволен от отношението на шефовете към него и по всяка вероятност ще се опита да се измъкне от Енерги още през януари.

В същото време шампиона ЦСКА вече прояви интерес към национала и обмисля да го привлече под наем веднага след отварянето на пазара. Тежките контузии на Владимир Манчев и Здравко Лазаров са причина за търсене на нов нападател в тима.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
12.12.2008 18:04

Бобчо Бобчо-о-о, някой много ти е замътнил съзнанието за крачките...! Ако Митко Рангелов остане в Енерги (Котбус), единственото "хубаво" което може да му се случи е...да изпаднат! А ако направи крачка напред с трансфер в ЦСКА, живот и здраве догодина ще е шампион, и ще играе в Шампионска лига. Схващаш ли?

bob4o77777
12.12.2008 17:15

ако стане факт трансвера това е крачка назат в кариерата на Митко,от Германия да се върнеш в България..............

denso_90_vn
12.12.2008 14:06

Рангелов в ЦСКА?
дано би било много добре за армейците