Алфредо ди Стефано: Барса ще се уплаши преди Ел Класико

16:09
Алфредо ди Стефано: Барса ще се уплаши преди Ел Класико

Легендарният футболист на Реал Мадрид Алфредо ди Стефано смята, че играчите на Барселона ще се изплашат преди предстоящото дерби и това ще наклони везните в полза на "Белия балет". Преди Ел Класико Барса води с 9 точки пред шампионите и множина мислят, че тази разлика ще нарасне до 12 точки след двубоя на "Нау Камп", предвид отличната форма на каталунците.

"В момента Барселона доказва качеството на футбола си и умението да играе като отличен колектив.Те бележат много голове, но също така и получават попадения. Според мен в събота, те ще се уплашат, защото напрежението над тях ще е много по-голямо", заяви Алфреди Ди Стефано.

"Лионел Меси е играч номер едно в света, той показва невероятен футбол. Меси не само създава положения, но също така и ги реализира. Иска ми се да играеше в Реал Мадрид", почетният президент на шампионите.

"Резултатът не мога да прогнозирам, защото не съм гадател. Да познаеш как ще завърши мача е като лотарията, но все пак моето желание е Реал да победи", каза Алфредо ди Стефано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bob4o77777
12.12.2008 17:25

няма от какво да ги е страх Реал е в криза с контузени играчи,логично е Барса да спечели Ел Класико