\"Титан\" връща ЦСКА на Сашо Томов за ЧНГ

08:45
\"Титан\" връща ЦСКА на Сашо Томов за ЧНГ
"Титан" е готов да върне ЦСКА на Александър Томов, съобщи президентът на клуба Димитър Борисов.

Изявлението му беше по повод съдебната атака, чрез която ще се иска анулиране на сделката за "червените". Както съобщихме вчера, офшорката "Лиофорс" ще се опита да обяви покупката на тима за нищожна чрез дело в Арбитражния съд в Париж.

"Хич да не ходят до Париж. Няма смисъл да харчат пари за адвокати. Като искат разваляне на сделката, нека дойдат да я разваляме направо. Като стане това, ще трябва да върна ЦСКА на Александър Томов. Вижте какъв хубав подарък за феновете. Томов за Нова година! Не съм сигурен обаче дали запалянковците ще се зарадват на това", каза босът на "армейците" Димитър Борисов.

Той добави, че не дължат никакви пари нито на "Лиофорс", нито на Константин Жеваго. Въпросните 500 000 евро са плащане за сделка с ЦСКА, която впоследствие не се състоя. Според него няма основание "Титан" да загуби собствеността си върху футболния клуб.

"Жеваго ако иска, също да заповяда да вземе ЦСКА. Давам му го! Това са пари, които са превеждали на "Финметалс" и на Прамод Митал. Да си ги търсят от тях и да не ме занимават с тази работа", заяви още президентът на ЦСКА.

Борисов твърди, че ЦСКА съвсем скоро ще тръгне както трябва. Той е убеден, че ще се реши бързо и проблемът със стадиона и спортните бази.

"Елате и снимайте как се строи на Панчарево. На "Армията" също започнахме да правим подобрения, изграждаме игрища. Смятам, че въпросът със стадиона ще се реши съвсем скоро и то в положителна насока", добави един от собствениците на червения клуб.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
16.10.2010 19:07

ЧЕСТИТО бе мишоци!Хайде Б група вие гарантирана.

Manower
16.10.2010 15:05

ама вече сте адски нагли! чета една тема,че ЦСКА искала да им намали общината дълга и щели да си стиснат ръцете! Това вече е пълна порнография! ЦСКА има 3 собственика:Жеваго,Титан и МИтал. Някъде измежду тях е ЦСКА! КОй имал да дава пари на Жеваго,кой към другия един бог знае...после се подигравали на Левски! Жалки сте!

qwerty33
16.10.2010 13:27

Тези под мен са мазохисти, май забравихте, че при Томов бяхме шампиони с 16 точки пред вас. *lol* *party*

nasran_chorbar
16.10.2010 11:20

Честито. Дано нещата се развият по-бързо и Чичо ТОМов встъпи в длъжност по-рано от Нова Година. *beer*

popi84
16.10.2010 10:05

Aaaaa хахахахахаха *lol* Леш, страшна новина.... бате Саашоо *thumb_up* бате Сашо *party* Тоя е софииският Димитър Христолов. Ако Титан не можаха да ви вкарат във В група, то този човек има възможностите и финансовият ресурс, да го направи