Раул избра Меси пред Роналдо

11:26
Раул избра Меси пред Роналдо

Капитанът на Реал Мадрид Раул похвали Кристиано Роналдо и Лионел Меси като най-добрите футболисти в света в момента, но все пак призна и кой от тях е по-добър. Тази вечер предстои голямото дерби на испанския футбол между Барселона и "Белия балет".

Според голмайсторът на Реал Кристиано Роналдо закономерно е спечелил "Златната топка" за 2008-а година, но Лионел Меси ще се превърне в легендарен футболист, ако остане на страна от тежки контузии.

"Вярвам, че Роналдо и Меси са най-добрите футболисти в момента.Трудно е да се определи победител между тях", каза Раул.

"Наскоро гледах мач на Меси. Той контролираше топката докато бягаше с пълна скорост, може би я докосна 5-6 пъти, но тя сякаш бе залепена за краката му. Стори ми се, че това е невъзможно", възхищава се капитанът на Реал на звездата на Барселона.

"Разбира се Роналдо също притежава отлични качества, но ако трябва да избера един - това ще бъде Лиеонел Меси" ,заяви още Раул.

Според 32-годишният нападател в предстоящото Ел Класико няма изявен фаворит, въпреки че Барселона показва много красив и доминантен футбол през този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kreizi317
18.12.2008 00:45

И двамата са футболисти от световна величина,но и за мен Лионел Меси е номер едно.Възхищавам му се на таланта и желанието за игра,докато в Роналдо желанието е по-малко със сравнение с Меси.Роналдо обича да играе повече за себе си,а по-малко за птбора,докато Меси играе винаги за отбора.

leomesi
15.12.2008 21:13

Аз също съм на това мнение. Признание за отличен футболист от голям футболист