Арсенал с нова спънка във Висшата лига

16:41
Арсенал с нова спънка във Висшата лига

Отборите на Мидълзбро и Арсенал не успяха да се победят в среща от 17-я кръг на английската Висша лига. Мачът, който се игра на стадион "Ривърсайд", завърши при резултат 1:1. Така "артилеристите" се намират на 4-та позиция във временното класиране с актив от 30 точки, а Боро заема 11-о място преди изиграването на останалите срещи от кръга.

Резултатът в двубоя откриха гостите, чрез нападателя си Емануел Адебайор. Тогоанският голмайстор вкара в 17-та минута, след като Арсенал имаше предимство в играта през първите минути на срещата.

Изравнителното попадение за Мидълзбро падна в 29-та минута, когато французинът Джеръми Алиедер вкара едва второто си попадение в първенството от началото на сезона.

През втората част Арсенал притискаше домакините в тяхната половина на терена, но трудно постигаше голови положения. Три минути преди края на мача Никлас Бентнер пропусна да донесе победата на своя тим.

По този начин продължава колебливото представяне на тима на Арсен Венгер от началото на сезона срещу по-слабите отбори в Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Spairo
14.12.2008 02:32

Незнам за кой отбор говориш , но според мен голямата четворка ще се запази, въпреки непостоянните игри на Арсенал, Астън Вила няма да могат да ги изместят и това ще се види понататък през сезона.

rusi_rusev
13.12.2008 23:32

Нормално е силните отбори да почнат да се дънят.Вече всеки излиза на живот и смърт срещу Манчестър,Арсенал.Ливърпул и Челси.Скоро един от тези отбори няма да е в голямата 4 и да играе Ш.Л.В Англия ще стане интересно тази година.

tradera
13.12.2008 18:07

Арсенал срешу силните отбори играят силно, а срещу слабите играят слабо. Просто немога да ги разбера

ma_ma
13.12.2008 16:47

Арсенал пак се прецакаха с отбор извън топ 10,а после имат претенции за титлата

iksvel
13.12.2008 16:46

Еми очаквана спънка... Интересното сега е че каквото и да стане в мача Тотнъм - Манчестър Юнайтед, Арсенал губи. Ако Тотнъм бие, вечният съперник ще победи. Ако Тотнъм не бие, преднината на Манчестър си остава...