Красимир Балъков официално пое Черноморец

11:39
Красимир Балъков официално пое Черноморец

Красимир Балъков официално е новият старши треньор на бургаския Черноморец, съобщава "Бургас Футбол". Тази вечер след няколкодневни преговори двете страни постигнаха съгласие и бившият футболист на Щутгарт и националния отбор на България си стисна ръцете с президента на "акулите" Митко Събев в Поморие.

От втория полусезон Бала ще замени на поста Димитър Димитров - Херо, който напусна за да поеме руския Амкар Перм. В момента бургазлии са на 9-а позиция в "А" футболната ни група с актив от 19 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivailopr
14.12.2008 22:43

Добре,че не хвана нашто момче националния,щяхме да я втасаме още повече!Уникално некадърен трениор!!!Като играч велик но като трениор е нещо подобно на Камата!Да хване някой отбор като Черноморец и да се учи ся националния да не е училище за трениори.Хвана Грасхопарс и за малко да отпаднат ако не са и отпаднали!Умен човек е все пак Балъков прецени,че не е готов за националния и трябва да му благодарим всички,защото щеше да е поредната катастрофа!!!

charpaka
14.12.2008 15:05

Ако Люпко поведе лъвовете, аз се отказвам от Националния отбор завинаги и няма да се интересувам от всякаква информация за отбора. Люпко е алкохолик бе хора не го ли разбрахте това.
Сега цяла Европа да ни се смее за треньор алкохолик ???
Срама и сега е голям не го правете по-голям.
Колкото до Херо, той има голям авторитет пред футболистите и мисля, че ще е по-добър вариант от Люпко или Клаус Топмьолер.

nachoss
14.12.2008 13:49

Ако Херо не стане треньор на Амкар, може би ще е основен конкурент за поста на националния тим. Според мен двамата с Люпко Петрович са фаворитите за национален селекционер. Иначе като фен на футбола от Бургас пожелавам успех на Краси като наставник на Черноморец, защото тима и силен, но накрая силите не издържаха. Надявам се, че можем да се върнем в 5-цата на "А" група.

svetlio_vn
14.12.2008 13:34

Само че Херо още не е треньор на Амкар и се бори с 3 други кандидати . Ами ако оттам предпочетат друг ?

charpaka
14.12.2008 12:18

Съгласен съм Адаш. Дано се развие, защото Щутгарт чакат.

rusi_rusev
14.12.2008 12:14

Браво на момчето. Постоянно се развива и върви напред. Дано да натрупа опит че грандовете имат нужда от класен треньор, както и националния.

charpaka
14.12.2008 11:55

Успех Краси! Ти заслужаваш най-доброто. Дано бъдеш оставен да вършиш работа на спокойстиве и мисля, че си избрал точния клуб.
Успех "Акули" - от фен на третодивизионния "Добруджа".
Искрено ви пожелавам успех.