Рууни се превърна в \"Новия Кристиано\" или как сър Алекс загуби още една голяма битка

14:04
Рууни се превърна в \"Новия Кристиано\" или как сър Алекс загуби още една голяма битка
В последните дни слуховете и спекулациите в медиите на Острова бяха стотици, а фактът е един - звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е обявил, че иска да се махне от клуба.

Разкритието направи самият сър Алекс Фъргюсън, на когото явно му е писнало всеки ден да чете най-различни измислици за скандали, контузии и трансфери. Вчера шотландският специалист отдели около седем минути, за да разкрие на обществеността какво точно се е случило в отношенията между топреализатора на "червените дяволи" за сезон 2009-2010 и ръководството на клуба.

Най-шокиращото във всичко, казано от Фъргюсън, бяха думите: "През март Уейн твърдеше, че е в най-големия клуб на света и иска да остане, а на 14-и август Дейвид Гил ми съобщи, че е разговарял с агента на играча и желанието на Рууни е да напусне."

Нека не разсъждаваме какво точно е накарало Рууни да поиска трансфер в друг отбор, а да погледнем някои факти, които едва ли ще са особено приятни за феновете на Манчестър Юнайтед.

През май 2008 година "червените дяволи" триумфираха в Шампионската лига, а светът на футбола се обедини около мнението, че Юнайтед има безспорно най-доброто нападение в света. Карлос Тевес, Уейн Рууни и Кристиано Роналдо бяха смесица от техника, агресия, арогантност, бързина и много талант. Този синтез правеше тимът от "Олд Трафорд" машина за победи, която просто няма спирка.

Две години и половина по-късно от това атомно трио е останал само един Уейн Рууни, който е сянка на самия себе си. Съгласете се, не е сериозно играч от класата на Рууни в продължение на три месеца да бъде главно действащо лице в английските таблоиди, защото е пушил и уринирал на улицата или пък поради факта, че някаква "жрица на любовта" взе своите пет минути слава, разкривайки, че юношата на Евертън на няколко пъти я е използвал.

Тоест, в момента най-силното звено на Юнайтед от сезон 2007-2008 година вече е аут от тима.

Нещата стоят така: На 14-и август сър Алекс разбра, че е загубил трета голяма битка във войната си да направи Манчестър Юнайтед световен хегемон.

\"\"

Естествено, много фенове и специалисти бяха дори доволни, когато Карлос Тевес напусна клуба, тъй като се надяваха, че Димитър Бербатов ще бъде по-полезен за тима от аржентинеца. Безспорно, българинът дава най-доброто от себе си и вече започва да се превръща в любимец на феновете, но липсата на Тевес се усети, тъй като агресивната непримиримост на аржентинеца често даваше трите точки на Юнайтед в гостувания като това на Фулъм, Съндърланд и т.н. Факт е, че в момента Тевес буквално сам носи Манчестър Сити на ръцете си, като вкарва решаващи попадения, даващи възможност на "гражданите" в момента да се намират в топ четири на Висшата лига.

Второто поражение на сър Алекс дойде в момента, когато Кристиано Роналдо изпълни мечтата си да премине в Реал Мадрид през лятото на 2009 година. Фъргюсън пробва да замени Кристиано с дуото Антонио Валенсия - Луиш Нани и въпреки че те са много класни играчи, не могат по никакъв начин да сравняват с CR7. Когато Кристиано беше в Юнайтед, той често сам носеше победата на тима с някое свое фирмено изпълнение, а рекордът му от 42 попадения за един сезон дълго ще бъде помнено от феновете на Юнайтед.

\"\"

Така преди началото на миналия сезон "червените дяволи" загубиха двама футболисти, които изпъкваха в трудните моменти за тима и донесоха победи, в ситуации, в които те са били най-необходими за отбора от "Олд Трафорд".

Статистиката е присъдата за тези две загубени битки от сър Алекс. Докато Кристиано и Тевес бяха в тима, Юнайтед спечели две поредни титли, стигна до два поредни финала в Шампионската лига и спечели единия.

Сезон 2009-2010 донесе само една Карлинг Къп във витрината на клуба. Въпреки това, отборът до последно се бореше за титлата във Висшата лига и беше много близо до това да отстрани Байерн Мюнхен на четвъртфинала в Шампионската лига. През цялата минала кампания Уейн Рууни се опитваше да замени по най-добрия възможен начин и Тевес, и Роналдо.

Рууни се бореше като лъв с противниковите защитници и отбеляза купчина голове. Когато той не беше в стартовата единайсеторка, Манчестър Юнайтед се мъчеше. Много от специалистите твърдят, че заради травмата в глезена, която Рууни получи през март, "червените дяволи" са се провалили в битката за титлата в Англия.

Сега вече е ясно, че и Уейн Рууни е изгубена кауза за Юнайтед. Това беше третата голяма битка, която сър Алекс загуби. И той изглеждаше съкрушен. Ако сте гледали пресконференцията на шотландеца във вторник, ще разберете какво имам предвид. Странно е да видиш човек като Фърги, постигнал толкова много в кариерата си, да е в подобно състояние.

Трудно е да се предвиди къде ще отиде Рууни, след като напусне Манчестър Юнайтед. Лично аз бих заложил на една "специална" дестинация. Доколкото ми е известно, отбор от Мадрид си търси голаджия, а през лятото Жозе Моуриньо някак "случайно" заяви, че мечтае да работи с Уейн Рууни. След като чу какво каза сър Алекс, португалецът веднага обяви, че вярва в способностите на Фърги да убеди Рууни да остане в Юнайтед. Тоест Специалния сякаш каза: "Не, не сме ние", но по всичко личи, че Рууни съвсем скоро ще облече бялата фланелка.

\"\"

Колкото до Манчестър Юнайтед, там всичко изглежда обгърнато в мъглата на неизвестността. Въпреки че, отбраната на тима е трагична напоследък, трябва да се отбележи, че Неманя Видич и Рио Фърдинанд са двама от най-добрите централни бранители в света, а ако някой се сети за по-класен ляв бек от Патрис Евра, би било доста странно.

Сега основната отговорност ще падне на раменете на дуото Димитър Бербатов - Хавиер Ернандес. Те са доказани голмайстори, които обаче са прекалено елегантни играчи и може би точно това ще е големият проблем на сър Алекс. Ясно е, че Берба и Ернандес ще вкарват много, но дали те ще могат да решават мачове, в които играта на отбора не се получава, а противникът е готов да се бори със зъби и нокти за точката?

\"\"

Факт е, че сър Алекс загуби три големи битки, но със сигурност шотландецът не се е предал. Предстои да видим какво ще стане с новия Юнайтед...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

strong4chelsea
21.10.2010 13:48

Пожелавам успех на Юнайтед защото макар и вечен противник не обичам когато отбори се провалят особено толкова велик отбор като Манчо. *beer*

Egyptian
21.10.2010 12:35

"а ако някой се сети за по-класен ляв бек от ФИЛИП ЛАМ!, би било доста странно." -- изречението трябваше да е такова *wink*

rokera_henry
21.10.2010 01:23

"а ако някой се сети за по-класен ляв бек от Патрис Евра, би било доста странно." Странно ли ще е да кажа, че според мен по-класен ляв бек от Евра е Ашли Кол? Ех.. разбирачи..

terrorblade
20.10.2010 21:11

Попринцип съм от Юнайтед,единственото което ме е яд за Юнайтед е ,че не поглеждат да вземат някой добър футболист.А се вижда ,че се налага.Според мен трябваше да се вземе играч,като Ван дер Ваарт или Йозил.Също така се вижда,че се налага защитник да се вземе.Центъра е стабилен,отляво Евра като е във форма също няма проблем,т.е. Трябва да се търски десен бек.Варианти които аз предлагам-Майкон,Бейнс,Аого.Ои тези варианти знам,че почти е невъзможно Майкон да бъде продаден.Юнайтед няма проблеми в атака и без Рууни,така че тези пари могат да бъдат мн полезни и да бъдат използвани за добри и доказали се футболисти.

fena_man_utd
20.10.2010 21:05

В момента за Юнайтед ще е най-добре,колкото се може по бързо Рууни да решава какво иска да направи,защото в противен случай нещата отиват на още по големи конфликти в отбора.Вижда се,че нещата в нито една зона не са като хората си и то няма как да е друго яче.Нормално е Фърги да е бесен на случилото се.За това Рууни,ако иска да си ходи да го направи по бързо и да започнем по най-бързият възможен начин да търсим било то халф или нападател,а защо не и двете.*smile*

gutito1964
20.10.2010 19:48

видя се нападението е наред има кой да вкарва и че отбора не зависим от руни а за равните мачове като че ли няква магия ето последния ван дер сар кво напрви давай да мачкаме довечра бурса

manunited666
20.10.2010 19:48

Аз като гледам не си ми извадил кой знае какви факти но както и да е.Айде ще ви направя удоволствието ... Юнайтед е най-подпирания отбор.Всеки мя си го купува.Те си плащат дори за равенствата иначе ако не си плащат ще изпаднат.ШЛ им е купена.Всяко първенство също им е купено.Даже Юнайтед си имат списък с тарифите на съийте.За 2-0 си щлашат сумата Х , за 2-1 сумата У и т.н. ФИФА , УЕФА , БФС и даже Олимпийският Комитет , работят за Юнайтед.Юнайтед даже плаща на феновете да ходят на мачовете.Абе всичко е една глобална конспирация срещу останалите отбори та да може Юнайтед да взима купите защото ако пък не си купува мачовете ще изпаднат.

manunited666
20.10.2010 19:44

Значи като се даде фал на 45 метра от вратата то е ясна с цел играча да вкара.Брей тия рефери , много хитри бе.Как знаят , че от 45 метра ще вкарат.

Madoto_1
20.10.2010 19:32

Аз поне се отказвам да споря по тази тема, защото вече се нервя да търся мачове и факти...Лека вечер ти пожелавам и късмет с/у Бурсаспор.

Madoto_1
20.10.2010 19:31

manunited666 1-ви пример - Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:3(ШЛ) 2-я гол(онзи след, който Алмуния стана най-смешния вратар на света) дойде след абсолютно измислен фал в полза на Юнайтед, 2-ри пример - Манчестър Юнайтед - Арсенал 0:0, Рууни прави няколко нарушения отзад за които дори не получава картон, 3-ти пример е от миналата година дузпата за Рууни и неотсъдената за Арсенал.

manunited666
20.10.2010 19:30

Искаш ли нещо решително ? Тотнъм - Ман Ю (1-3).При резултат 1-2 за Юнайтед дадоха червен картон на Скоус.В този случай обаче като по чудо Скоус не беше виновен.Оня дебелия Хъдалстоун ли беше нещо такова .. влиза му с бутоните напред обаче гонят Скоус.Но Юнайтед вкарва гол и прави 1-3 с човек по-малко.

manunited666
20.10.2010 19:27

Успях да намеря само за Челси статистика за дузпите ... миналия сезон срещу тях са свирени 3 дузпи а за тях 10.Иначе колко пъти са били преебвани ? Аз знам за 1 път , това с дузпата миналия сезон.А Юнайтед колко пъти са ги преебвали срещу Арсенал ? Аз си спомням гола на Адебайор с ръка но тогава Юнайтед съумя да победи та не се вдигна толкова шум.Всичко е 50-50.Ама така като се замисля то не ми и дреме какво си приказвате ама в един момент дразните.

Madoto_1
20.10.2010 19:23

manunited666 ти ми даваш примери в които мачовете не са били решени от тези отсъждания..всеки съдия може да направи грешка, но защо не ги правят тези грешки с/у Юнайтед например когато Юнайтед прави 3:3 с/у Сити и продължението е свършило, но Сити атакува и след 2 минути вкарва?Защо един път не се направи нещо решително с/у Юнайтед?Миналата година гола на Дрогба беше от 2 метра засада, но Македа след това също вкара нередовен гол.А за това колко пъти Арсенал е бил прееб*ван от съдиите с/у Юнайтед няма смисъл да се говори.

kurrti
20.10.2010 19:22

Ернандес втората половина от сезона ще мачка,стига съра да му даде шанс, а не в последните 15 мин *thumb_up*

Madoto_1
20.10.2010 19:21

Още един факт за последните 3 титли на Юнайтед: 2006-2007 - 5 дузпи в полза на Юнайтед, 2 дузпи срещу Юнайтед, 2007-2008 - 6 дузпи в полза на Юнайтед, 0 дузпи срещу Юнайтед, 2008-2009 - 4 дузпи в полза на Юнайтед, 1 дузпа срещу Юнайтед.

manunited666
20.10.2010 19:19

Мадото ... за половината от подпиранията на Юнайтед не сте прави , за другата половина може да имате основание а иначе за 100% от рязанията срещу Юнайтед вие си мълчите.Такаче сте далече от това да сте обективни.Не ми ги разправяй тия.Подвивай опашка и бегай от тука.Адебайор вкара гол на Юнайтед с ръка и им го зачетоха , че това ако беше го направил играч на Юнайтед вие сигурно щяхте стачки и протести да организирате.Челси вкарва гол на Юнайтед от 2 метра засада ... е добре де как това може да е подпиране ?? То нали за да се подпира един отбор трябва да има ясна цел поради която го подпират.Те ги подпрат един мач а в друг ги орежат е нали е бутане ... келешчета малки , това се викат съдийски грешки и те стават в полза и не в полза за всички отбори.Всичко е уравновесено , самоче вие гледате това дето само на вас ви изнася.

Madoto_1
20.10.2010 19:17

Също така до сега проверявах и се оказа, че през целия сезон Юнайтед е получил 4 дузпи: 1 с/у Тотнъм( 5:2 КР.), 1 с/у Ливърпул( 1:4 КР.), 1 с/у Евертън( 1:0 КР.), 1 с/у Болтън( 2:0 КР.).

NYRI
20.10.2010 19:16

Единственото,което ме дразни в тоя сайт,е че много се плюва Сър Алекс.Истината си е една,голям тренер,не случайно е Сър и заслужава уважението на всички ни,междъ другото аз сам фен на Арсенал

Madoto_1
20.10.2010 19:14

Ммм факт е, че последната титла на Юнайтед бе спечелена с 10 мача с резултат 1:0, но само един от тези мачове е спечелен след дузпа за Юнайтед.

manunited666
20.10.2010 19:14

Не , човече , аз много добре си ги спомням мачовете с по 1-0 и пак ти казвам само 1 е с дузпа спечелен.И това е мача срещу Евертън.Това може много лесно да се провери ако не ми вярваш.Влизаш в интернет и готово.

Vers
20.10.2010 19:09

А на този смешко Addicted92 ще казва пещерняк на майка си и баща си щото там са те правеликато ти гледам ника с тва 92 накрая аз откакто гледам футбол си бил в погледа на баща си.Все пак истината боли,аз не сам жиновен че си си избрал такав отбор

Vers
20.10.2010 19:06

Еи приятел manunited666 ти си обсебен бе човек то нали знаеш че човек помни това което иска а това че не си спомняш сезона с мачове с по 1:0 и че половината бяха от дузпи и автоголове и на следващият пак автогол случаят със Съндърланд,аз не сам виновен.Истината си е истина.Тази година ако сте в четворката трябва да се радваш.Това е
п.с.Радвам се,че темата стана интересна

Madoto_1
20.10.2010 19:00

Извинявай напълно забравих за мача с/у Ливърпул когато им бе дадена дузпа.За червения картон на Рио, беше си напълно заслужен и наказанието също.Този момент с Джерард не го знам, но си прав, че понякога и с/у Юнайтед се свири.Все пак по-често се свири в полза на Юнайтед и този сезон също го доказва.Аз не защитавам Арсенал, защото съм им фен, даже повечето дузпи този сезон за мен бяха измислени(говоря за дузпите в наша полза), аз коментирам и казвам това което виждам.Факт е, и съм го чувал от фен на Юнайтед, че ''Червените дяволи'' са подпирани и то доста често.Няма смисъл да продължаваме да говорим по темата, защото можем и до утре да си спорим дали се подпира Юнайтед или не...Пожелавам всичко най-хубаво на гранда от Манчестър и нека футбола да бъде повече от съдииските грешки. *thumb_up*

manunited666
20.10.2010 18:53

Иначе разбирасе , че няма фен на Пул или Арсенал или Челси да защити Юнайтед то това си е нормално.Все пак Юнайтед имат спечелени 11 титли за последните 18 години а останлите имат по 2-3.То е близко до ума.

manunited666
20.10.2010 18:51

И пак те контрирам.За Помпи дадоха дузпа преди срещу Юнайтед с която Помпи продължи.За Ливърпул също дадоха дузпа по-миналия сезон.За тези сега се сещам иначе има и още.Другото което е , правилата са еднакви за всеки отбор независи кои колко е класен.А точно относно Рио ... ееееееее как ме подсещаш хаха точно Рио беше ударил лакът на един от Уулвс и после му дадоха 5 мача наказание а за Джерард не дадоха нищо когато буквално изнесе с лакът един играч на непомня кой отбор.

Madoto_1
20.10.2010 18:43

manunited666 ами то всеки отбор когато води с 1 гол или прави равен на терена на отбор, който е с класи над него ще бави играта и това е навсякъде, но до сега не съм виждал за такова нещо мача да бъде игран 2 минути след даденото от съдията продължение.За картона за бавене съм сигурен, че ако на мястото на играча на Съндърланд беше да речем Рио Фърдинанд нямаше да бъде показан 2-ри жълт съответно и червен картон.Няма смисъл да спорим на тази тема, защото освен феновете на Юнайтед друг няма да ти каже, че съдиите свирят правилно и почти никога в полза на Юнайтед.Самия факт, че на ''Театъра на мечтите'' няма дадена дузпа с/у ''Червените дяволи'' говори достатъчно за това как се свири в мачовете на Юнайтед.

manunited666
20.10.2010 18:40

И в крайна сметка ти си избройл 6 примера от който само за 2 може да се поспори а останалите са направо несериозни.Защото това са мачове в който Юнайтед са били рязани отколкото подпирани.Най-вече Съндерланд и Челси.

manunited666
20.10.2010 18:38

Този случай с Обертан не го знам.А червен картон срещу Юнайтед мога да кажа защо не се даде но ще дам пак пример и пак с участието на Юнайтед.Ливърпул - Юнайтед(2-0) , при 1-0 за Ливърпул Оуен излиза сам срещу вратаря а Карагар е последен в отбраната и не му дават червен картон а само дават фаул за Юнайтед.Същата работа.Ако в този случай Астан Вила са орязани то тогава и Юнайтед са орязани срещу Пул.А за мача с Челси вече казахме , там със сигурност Юнайтед не бяха подпряни хаха.Ееее толкова да не нямаш какво да измислиш.Както виждаш идентични ситуации в който Юнайтед също са рязани.

manunited666
20.10.2010 18:33

Юнайтед - Съндерланд , супер смешен картон викаш а ? За бавене на играта по правило се дава жълт картон но както и да е а гола на Съндерланд за 1-2 които стана с нарушение в атака не го зачиташ ? Сити - Юнайтед какво да се каже там ... Сити бавеха играта , те вкараха гол в 90-тата минута и играта се поднови по-късно затова така стана.Ще ти дам следния пример с мача Челси - Ливърпул(2-0).Дадоха продължение 3 минути но мача се игра до 5-та минута защото Челси вкара в 90-тата и играта беше спряна.А мача с Челси ??? Чакай сега те този мач не го взеха та да го броиш като подпиране даже в този мач Челси вкара нередовен гол и той беше зачетен.До тука ти важи само примера с Арсенал.Значи вие вече за подпиране бройте и мачовете в който Юнайтед е загубил хаха.Толкова ли нямаше какво да измислиш та почна такива глупости да пишеш.

moonwalkera
20.10.2010 18:32

Манчестър имат много дългове, и тъй като самия Рууни има желанието да напусне, то тогава няма в какво да се съмнявате! Рууни ще тръгне в посока Реал Мадрид, и на негово място ще дойде Бензема. Това е ИСТИНАТА и него спекулациите приключат *cigarette*

Lahm_Munchen
20.10.2010 17:57

Калинчо е прав. Колко пъти тея палячовци биеха в 90 мин? Колко дуспи вкара Роналдо през 2008? Колко от тея 42 са от дуспи? Колко пъти не са свирили дуспи срещу Юнайтед...

Madoto_1
20.10.2010 17:56

2006-2007* не помня много добре кога Роналдо изгря като звезда във футбола *party* извинявам се, но просто не помня много, много *smile*.

Madoto_1
20.10.2010 17:55

Мисля, че също така миналата година в Карлинг Къп Обертан точно пред очите на съдията ритна футболист на Уулвс или Бърнли(не помня) без топка и отзад, но нарушение така и не последва.В мача с/у Астън Вила във финала на Карлинг Къп когато Видич направи дузпа трябваше да има червен картон, но естествено такъв не последва.Примери има много..и този сезон на Юнайтед вече им се помагаше.Аз лично гледам футбол от 1998, но не съм много добре с паметта и за това не мога да кажа точно когато започна това ''помагане'' от страна на съдиите в полза на Юнайтед, но мисля че започна през 2007-2008 когато Роналдо изгря като звезда във футбола.

Madoto_1
20.10.2010 17:51

manunited666 1-ви пример - Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:1, една 10000%-ва дузпа за Арсенал не бе свирена, никаква дузпа за Юнайтед бе свирена.2-ри пример - Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити, гол за Юнайтед в 96-та мин. когато продължението е 4 мин.3-ти пример - Съндърланд - Манчестър Юнайтед 2:2, супер смешен картон за играч на Съндърланд, който горе-долу реши крайния изход от мача.4-ти пример Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1, дузпа за Юнайтед която според много хора не беше реална, но за това може да се спори много.Не съм сигурен кога беше мача с/у Челси когато Еванс показа уменията си на каратист с/у Дрогба след което Дрогба получи картон за симулация вместп Еванс да бъде изгонен.Да не говорим и за това, че автоголовете в полза на Юнайтед бяха 2-я голмайстор на отбора, което е малко странно, не мислиш ли?

anatoli__
20.10.2010 17:43

сър Алекс е велик смятам че ще вземе правилното решение за отбора си.

manunited666
20.10.2010 17:39

О колко си прост , има ли смисъл с теб да говоря оооо колко си прост има ли смисъл ооо не !Тая песен май за теб е писана.Абе човече , аз ти изредих примери в който Юнайтед са рязани а ти пак ми говориш как само са подпирани.Айде изброй ми за минали сезон тия 8 подпирания.Започвай , да видя какво ще напишеш.Чакам да изредиш 8 случая в който са подпирани ...

Kalinho
20.10.2010 17:33

ми може да са глупости ама в един сезон да ти подарят 7-8 мача и да станеш шампион, а тренъора ти постоянно да приказва как съдията ги е ощетил. А за бекове ако говорим Евра не играе на ниво поне от април.

manunited666
20.10.2010 17:03

Kalinho ами имат 3 ШЛ , също толкова колкото имат и отбори като Барса и Интер , примерно.А тия твой глупости направо нямат край ... преди незнам си колко сезона не са се свирили 5-6 дузпи срещу тях.От каде ти идват на ума тия глупости незнам.Аз пък си спомням как Адебайор им вкара на Юнайтед гол с ръка и го зачетоха.Спомням си как за Помпи дадоха най-смешната дузпа в историята на футбола срещу Юнайтед също така си спомням как Съндерланд вкара гол след нарушение в нападание срещу Юнайтед а и също така си спомням как Дрогба разби носа на Видич с коляно и падна на земята сякаш е контузен.Тогава Видич дори не успя да продължи мача.Спомням си гола от 2 метра засада на Дрогба , спомням си и как Челси вкара гол който имаше поне 3 нарушения на правилата.Но какво ли ви обяснявам , вие си знаете само това което на вас ви изнася.

manunited666
20.10.2010 16:56

Видяхме го на световното Бай Ашли.Не , че Евра се представи добре ама Бай Ашли и той не беше на по-високо ниво от него.

chelsea18
20.10.2010 16:55

"а ако някой се сети за по-класен ляв бек от Патрис Евра, би било доста странно."
Сега ще ти кажа нещо странно - Ашли Коул *party*

Kalinho
20.10.2010 16:54

Абе факта, че ги подпират съдийте повече от другите отбори трудно може някой дори и най - наглия да го отрече. Сещам се преди 2 сезона сумати и дузпи и победи с по 1 гол им дадоха, а като бонус поне 5-6 дузпи срещу тях неотсъдени.Тоя сезон не им помагат и се вижда. Сещам се и за един удар от каратето в ребрата на Дрогба когато получи картон, че симулирал. А като са толкова велик отбор в Европа какво имат?

Addicted92
20.10.2010 16:19

Vers ей тъпанар за какви 3 поредни титли говориш , знаеш ли колко пъти Юнайтед е ставал Шампион на Англия и колко пъти подред е печелил по 3 титли , какво ми говориш ти отбор-реклама .. значи или гледаш футбол от 2 3 години или си един пещерняк които и понятие си няма от нищо *lol*

manunited666
20.10.2010 16:18

Е ти какви глупости каза хахах ще те коригирам само за едно нещо за да се види колко си компетентен.Юнайтед тогава имаше 11 победи с по 1-0 а не 13 а пебедата с дузпа беше само една и тя дойте при 1-0 срещу Евертън.7 били от дузпи хаха.Резултата от мача с Евертън беше 2-4 а не 2-3.А в мача със Съндерланд нямаше автоголове.Скоулс вкара с глава а после Скоулс би удар към вратата извън наказателното и някъде при дузпата Македа отклони и топката влезе , каква празна врата какъв автогол.Поне започни малко да лгедаш мачовете преди да говориш.

Vers
20.10.2010 16:03

То като гледаме формата на манчо май и в Лига Европа няма да играят догодина,и по добре че аман от тях навсякаде за тях пише.Аз съм казвал хиляди пъти това е отбор реклама като Адидас,Наик,Кока-кола,Пепси.За реклама за нищо друго нестават,взели 3 поредни титли АЛООООО.Как станаха големият отбор.Втората година гостуват на Еверън на полувремето падат 2;0 и кво става братът на Невил си вкарва авто гол при 2;1 на празна врата ама хаиде случва се,печелят 2:3 и стават шампиони,а и да отбележа в нвго сезон имаха 13 попеди с по 1:0 7 от които от дузпи /голям отбор/.Следващата година пак накрая гостуват на Съндърлант поадат с 1:0, и за бога какво става отново на празна врата вкарва гол не който и да е а Фърдинанд ама не този а другия, брат му пак автогол.Ко праим.Отбор който има дългове 3 пъти повече от Ливърпул,какво ще стане ако банките си изкат кинтите???Ама няма защото всичко е реклама ама някои фанатици немогат да разберед едно,футбола стана комерсиален и ще печелят отбори с пари а манчо ги няма,освен аз да му дам ама,аз недавам,те взимат от вас затова са навсякаде за реклама.И не само Руни ще си ходи еми и много други ама има време ще видим

manunited666
20.10.2010 14:54

Юнайтед си бележи и без Руни както се вижда.Проблема им е друг.Проблема им е в защитата.Допуската прекалено много лесни голове.Да не кажа , че всички голове им идват от нищото.Това е нищо повече.Проблемите са в защитата.Обаче вие ги изкарвате сякаш ще се разпаднат след малко.Гигс , Саар и Скоулс ако щели да напуснат какво щели да правят Юнайтед ... поредната глупост ... много такива приказки сме чували и накрая нищо.Ми ще дойдат други , логично е.Халфове Юнайтед има колкото щеш.Същото се говореше след напускането на Шмайхел , Анди Коул , Йорк , Стамп , Бекъм , Нистелрой и т.н. Най-смешно ми беше когато казваха какво ще прави Юнайтед без Нистелрой тъй като напрактика той вкарваше половината голове за Юнайтед.Ама то какво се оказа.Тръгна си Нистелрой и Юнайтед станаха шампиони.Това което се говори и става в момента е било и преди и всеки път всичко се е опровергавало.

Kalinho
20.10.2010 14:36

manunited666 леле леле голям образ си. Не виждаш ли, че проблемите са много. Като се откажат Гигс, Сколс и Ван Дер Сар кой ще ги замести - за сега не се вижда кой. Като го няма Руни кой вкарва - Бербатов 1 мач на сезон ами другите кой ще ги вади. Няма лидери, и тъй като гледам и пари за трансфери което е най - големия проблем. Някой беше свикнал да купува наред който си избере няма значение от цената ама явно вече не е така. А и годинките не прощават на никой, няма човек който да може физически да издържи вечно да е тренъор на един от най - големите клубове.

manunited666
20.10.2010 14:30

И каква битка е загубил Сър Алекс ? На който не му понася да се изнася.Така беше и с Бекъм.А защо Тевез го слагате във "великите битки" ? Тевез играе добре в Сити.В Юнайтед първия сезон му беше сравнително добър.Втория сезон летеше като муха без глава без да има абсолютно никаква ефективност а се проявяваше веднъж на десет мача и то срещу лесни отбори , така да се каже.В предишен коментар го казах.Сър Алекс и преди е насир*л тези анализи с няколко последователни титли.Че Юнайтед не играе добре това е ясно но има ги и тези периоди.Останалите отбори когато не са във форма едвам стига да играят и в Лига Европа.Пермери .. БМ , Милан , Юве и т.н. Че не играят добре в момент не играят ама вие да си правите егати апокалиптичните заключения просто не е сериозно.Същите глупости се бръщолевеха и когато Юнайтед не стана 3 пъти по ред шампион ама после Сър Алекс ги опика с 3 последователни титли.Ама явно не могат да се научат някой хора на мълчание та поне да не се излагат.