Нова издънка за Адриано

21:55
Нова издънка за Адриано

Бразилската звезда на Интер за пореден път се забърка в грандиозен скандал. Нападателят е бил забелязан в заведението "Ранчото на Бъни", който според запознати е нещо повече от обикновен клуб за танци.

 Персоналът е съставен предимно от млади момичета от Румъния и Словакия. След подаден сигнал полицията е предприела спешни мерки и е затворила незабавно подозрителното място, и тепърва ще се изяснява дали наистина в допълнение към нормалните задължения момичетата се предлагали и секс услуги срещу заплащане. Органите на реда са задържали около двадесет танцьорки.

Към Адриано не е повдигнато официално обвинение въпреки, че са били засечени разговори между негов близък приятел и един от босовете на заведението, в които те се уговарят да се проведе специална вечер за нападателят на "нерадзурите". Очевидно било и нетрезвото състояние, в което бразилецът е бил спипан от полицаите.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
16.12.2008 12:51

Абе тия кво се впрягат , в Англия охраната изнася футболистите в несвяст от заведенията ,ако толкова го кефи Адриано да дойде в Левски и всеки ден проститутки на кило по столичните чалгаджийници

charpaka
16.12.2008 11:23

Няма нищо лошо, все пак той е младо момче и е футбол. Бърни Екълстон го хванаха с подобен скандал, но той е Шеф на Ф1 и там нещата са доста по-недопустими.