Роналдо застрашен от наказание

15:58
Роналдо застрашен от наказание

Футболната Асоциациа на Англия ще разследва инцидента по време на срещата Тотнъм - Манчестър Юнайтед между Майкъл Доусън и Кристиано Роналдо. Сблъсък между двамата играча на тъчлинията завърши с падането им, при което футболистът на Юнайтед изрита защитника на "шпорите", но не последваха действия от страна на главния съдия.

 

Медиите на Острова съобщават, че футболната централа ще преразгледа доклада на рефера Майк Дийн и е възможно да предприеме действия срещу португалското крило.

Проблемите в подобни ситуации зачестяват все повече в лагера на "червените дяволи" след като Патрис Евра е наказан заради поведението си на "Стамфорд Бридж", а Уейн Рууни очаква наказание заради грубите си действия срещу играчи на Олборг.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusi_rusev
15.12.2008 19:47

Прави сте че в Манчестър последно време доста има се събра. Аз съм за наказанието на Роналдо защото си мисли че е над всички и всичко.Жалко че отборът ще страда заради глупостите на един самохвалко.

AviMC
15.12.2008 17:38

Заставам зада мненията и на трима ви.И аз не харесвам тарикатщините на КристианоУчудих се,че рефера не реагира адекватно в тази ситуация.Но пък е хубаво,че ФАА прави разследвания по видеозаписи ,което в България не се прави а има какво да се види!

nencu
15.12.2008 17:31

Марш при Евра и Руни.
Там им е мястото на играчите с такива своеволия - в публиката.

pet_14
15.12.2008 17:04

Видях какво направи. Адски некоректно спрямо неговия опонент !
Това поведение което Роналдо показва не е пристойно за най-добия играч в света . . .
Ако трябва да съм честен ненавиждам роналдо . . .

barneta
15.12.2008 16:48

Да му тупнат едно наказание и на наго, понеже стана голям тарикат, златни топки, FIFPro това онова айде сега като го одрусат, заедно с Рууни и Евра да им дойде акъла в главите. Едни и същи хора постояно нарушават правилата, а ФА седят и се чешат.