Арсенал ще пробва да привлече Пато

11:20
Арсенал ще пробва да привлече Пато

От началото на сезона отборът на Арсенал се представя доста колебливо във Висшата лига и се намира на 5-о място с 8 точки пасив от лидера Ливърпул.

Мениджърът на "артилеристите" е фокусирал вниманието си към двама футболисти подвизаващи се италианската Серия "А". Французинът се нуждае от няколко класни попълнения за да може отбора да бъде конкурентен в първенството и Шампионската лига през пролетта.

Според английските медии Венгер се интересува от централния защитник на Рома Филип Мексес и нападателя на Милан Алешандре Пато.

Бразилският талант на "росонерите" ще се впише идеално в младата формация на Арсенал, а Мексес можа да замести напускащия бивш капитан Уилям Галас.

И двамата футболисти несъмнено ще бъдат страхотно попълнение за "топчиите", но за сега няма официална оферта към италианските клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
16.12.2008 17:46

Моето мнение е, че Арсенал няма нужда и от двамата. Футболиста който Арсен Венгер не трябваше да изпуска, и за когото много съжалявам беше... Ашли Иънг!

Don_Gonzo
16.12.2008 17:34

leketoo ти пък си бил голям разбирач бе? Пато не ставал за Висшата лига! Бе ти луд ли си, той е на 19 гофини и играе в Италия и според мен ще бъде идеално попълнение при евенруален трансфер точно в Арсенал.

sashko97
16.12.2008 16:01

Пато е един много добър футболист. Заслужава си да привлече Аресн Венгер в състава си Пато .

leketoo
16.12.2008 12:20

И двамата не ни трябват! Първо Пато е доста слаб физически играч за стандартите в Англия. Ще го мятат като прани гащи. Мексес е доста добър, но много рисков играч. Всеки мач виси на косъм от изгонване. Нямам намерение да препотявам по три тениски на мач, за да се притеснявам дали ще завърши мача. Малко вероятно е Венгер да ги вземе. А и стилът на Вела и мн сходен с този на Пато. Чакаме Ливърпул да продължим традицията срещу ТОП 4

captain123
16.12.2008 11:31

Щом Венгер се интересува от Мексес и Пато, значи в скоро време да очакваме да подсилят отбора на Арсенал.

charpaka
16.12.2008 11:28

Има такъв шанс според мен, защото Пато е умно момче и му е ясно, че в Арсенал ще играе футбол. Арсенал имат необходимите средства за целта. Може би ще замести Фабрегас, защото мисля че през лятото той ще си замине.