Дражев: Левски ще подкрепи Васил Божков, \"сините\" не са доволни от Боби

16:11
Дражев: Левски ще подкрепи Васил Божков, \"сините\" не са доволни от Боби

Според лидерът на инициативата за "Чист и честен футбол" Ивайло Дражев, най-подкрепяният отбор от БФС - ПФК Левски, ще гласува за бизнесмена Васил Божков на предстоящия конгрес на футболната ни централа през януари. Така бившият собственик на ЦСКА ще получи подкрепата от вечния враг на "червените".

"Според мен Левски ще гласува за Божков, а не за Борислав Михайлов. Не съм говорил с Тодор Батков или Константин Баждеков, но моето мнение е че дори "сините" не са доволни от управлението на Боби и компания", заяви Ивайло Дражев.

"Мисля, че е абсурдно твърдението на Вуцов, че при смяна на Михайлов лобито ни в УЕФА ще падне, защото ние нямаме такова. За какво лоби можем да говорим, като ние им подпалихме главите в европейската централа с нашите проблеми – с Леков, Боре Александров и какво ли още не", коментира Дражев.

"Г-н Божков иска голяма подкрепа за да се кандидатира, като за момента над 70 % от клубовете са за него. Това са над 100 клуба от цялата страна", допълни лидера на инициативата за "Чист и честен футбол".

Ивайло Дражев сподели още, че има информация, че на конгреса на УЕФА Борислав Михайлов и БФС са гласували за опонента на Мишел Платини – Ленард Йохансон.

"Имам информация, че Боби Михайлов е гласувал за Ленард Йохансон, а не както твърди - за Мишел Платини. А после типично по български се казва, че е дал гласа си за победителя", каза Дражев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
22.12.2008 18:28

Тоя Дражев ме радва повече от скечовете на Бени Хил , честно казано не пропускам да гледам интервюта с него ,поне има още и хора дето ни развеселяват и се смея от сърце .

juve_83
16.12.2008 21:55

Понякога имам чувството че Тодор Батков или някой друг от висшето ръководство на Левски му е отмъкнал жената на Дражев, че за това тоя палячо го избива на такава зверска омраза

charpaka
16.12.2008 21:53

Дражев е един изсекнат сопол за мен, нищо повече. А колкото до това дали Васил Божков има място в БФС, мисля че няма място категорично. Там трябва да си остане или Боби или Вальо Михов.

juve_83
16.12.2008 21:51

Тоя Дражев е такъв палячо че просто каквато и нецензурна дума да се каже за него все ще му е малко Тоя яко има нужда от психиятър

Don_Gonzo
16.12.2008 17:30

Ето ме!!! Пристигам. Мога да пиша коментари вече