Тевес започна преговори за нов договор с Юнайтед

20:59
Тевес започна преговори за нов договор с Юнайтед

Карлос Тевес демонстрира увереност, че скоро ще подпише дългосрочен договор с Манчестър Юнайтед. Аржентинската звезда твърди, че се чувства отлично на "Олд Трафорд" и единственото му желание е да остане в отбора на сър Алекс Фъргюсън.

Настоящият договор на нападателя с "червените дяволи" изтича в края на следващата година, като реално той е собственост на Уест Хям, а в Юнайтед се подвизава под наем.

"Вече водим разговори за нов договор и нещата са в напреднала фаза. Мисля, че съвсем скоро ще сложим подписите си под споразумението между мен у клуба", заяви Карлос Тевес.

Аржентинецът призна, че след идването на Димитър Бербатов на "Театъра на мечтите" той намира все по-трудно място в титулярните 11 футболисти на английския шампион.

"Наистина конкуренцията в отбора е много силна. Мисля, че където и да играе всеки футболист трябва да се доказва непрестанно, а това е моя основна цел", каза още Карлос Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
16.12.2008 21:50

Неможе да се каже кой е по-добър защото те са съвсем различни футболисти. Колега помисли, както в Англия се играе главно чрез центрирайния и изсипани топки Бербо ще е по - полезен от Тевез, но при игра по земята Тевез е много по-бърз и комбинативен. Не може да се сравняват 2ма съвсем различни типа футболисти.

Mumun4o
16.12.2008 21:08

лошо за Бербатов .. Тевез е далеч по-добър от Бербатов ..и да направи още 2-3 силни мача и Бербо ще седне на скамейката ..