Кокала: Поръчахме си ястребово око в Ловеч, за да ни се зачитат головете

09:52
Кокала: Поръчахме си ястребово око в Ловеч, за да ни се зачитат головете
"Поръчали сме системата "хоукай" (б.а. - ястребово око, използва се в тениса) за мача в Ловеч, за да ни зачитат голо­вете. Както е известно, сре­щу Сливен не ни признаха чист гол, след като топката бе ми­нала голлинията с поне 10 сан­тиметра. Отделно в послед­ните два мача не ни свириха 4 очевадни дузпи. Това не е мал­ко и се отразява на точковия ни актив", заяви вчера пред "Тема Спорт" наставникът на Славия Емил Велев.

"Всичко е възможно, защо да не бием Литекс. Срещу тях имам 2 от 2, дано положител­ният ми баланс се запази", по­жела си Кокала.

"От нищо не се притесня­вам. Литекс е обигран отбор, но имат не малко проблеми. Трябва да се възползваме от това предимство", добави старши треньорът на бели­те.

Той няма кадрови проблеми за двубоя и ще може да заложи на най-доброто, с което раз­полага. В игра след изтърпяно наказание се завръщат Галин Иванов и левият бек Виктор Дениран.

За върха на атаката Кокала ще избира между Тодор Колев, Георги Христов и голмайсто­ра Николай Божов, като пър­вият е с най-големи шансове да започне като титуляр днес в Ловеч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация