Майкъл Оуен отказа нов договор с Нюкасъл

12:13
Майкъл Оуен отказа нов договор с Нюкасъл

Майкъл Оуен е отхвърлил предложението на Нюкасъл за продължаване на договора му с клуба. Нападателят има споразумение със "свраките" до края на настоящия сезон, но по-всичко личи, че от догодина той ще напусне "Сейнт Джеймсис Парк".

Мениджърът на Нюкасъл Джо Киниър заяви наскоро, че ще направи всичко възможно да задържи голмайстора в отбора за по-дълъг период от време, като се има предвид, че Оуен се намира в много добра игрова форма.

Бившият нападател на Реал Мадрид пристигна на "Сейнт Джемсис Парк" през 2005 година за 17 милиона евро, ще трябва да доиграе настоящата кампания във Висшата лига с настоящия си тим, ако евентуално не приеме оферта от друг клуб през зимния трансферен прозорец.

Според английските медии интерес към Майкъл Оуен има от бившия му клуб Ливърпул, от градските им съперници Евертън и от финансово обезпечените Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Big_PaPa
17.12.2008 13:43

Ами до кои отбор да опре бе.... тои от от 3 години е в Нюкясал иска да смени момчето,мисля че много добре ще ми му се отрази ако напусне този отбор.

MVP_
17.12.2008 13:30

Ако опре до тези три отбора мисля, че избора му ще е ясен.

Don_Gonzo
17.12.2008 12:18

Чакаме те в Ливърпул - винаги един от нас!