16 лева за многолистния арт календар на ЦСКА

15:44
16 лева за многолистния арт календар на ЦСКА
Вече в продажба е първата част на луксозния арт календар за 2009 година, създаден съвместно от футболен клуб ЦСКА и фирмата за мъжко бельо "Джеронимо". Календарът вече е в търговската мрежа и се предлага на цена от 16.00 лева.

Идеята за подобен тип календари на футболни отбори не е нова. Тя е реализирана във фото сесиии във Франция, Италия, Австралия и други страни и се радва на изключителен успех не само сред футболните фенове. Целта е една – футболът да излезе от чисто мъжката сфера и да се отвори към женската аудитория, съобщава официалният сайт на "червените".

По правило в повечето случаи доказано успешните, екстравагантни и предизвикателни маркетингови стратегии съдържат и известна доза риск, приложени към българския пазар. Ръководството на ЦСКА пое риска от възможна негативна интерпретация от страна на все още по балкански мислещата част от феновете и даде зелена светлина на проекта.

Въпреки безспорния успех на подобни проекти в различни точки на света, пред целия екип, който се зае с реализацията на тази идея в България, стояха въпросите: "Преодолял ли е българинът своя консерватизъм?" и "До каква степен се е еманципирала българската жена?"

ПФК ЦСКА и "Джеронимо" приеха предизвикателството да са първи в това начинание. Нещо повече – освен с нетрадиционния за българския пазар календар, през пролетта на следващата година те ще изненадат феновете и с оригинална модна линия " ЦСКА – Бельо за шампиони!"

Шестте обработени черно бели кадъра в разчупените мерки 48x65 см на календара ще покажат на ценителите, че футболистите на ЦСКА не отстъпват нито по визия, нито по качества на колегите си извън пределите на България, участвали в подобни фото сесии.

Ръководството на ЦСКА благодари на футболистите, които се осмелиха да отправят предизвикателство към българския мъжки консерватизъм и еманципацията на българската жена!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cayenne
19.12.2008 10:48

Четете преди да пишете некви глупави коментари ..

Zlatoto
18.12.2008 22:11

Тва Томов го е уредил, явно много си пада по футболистите на цска

drummer
18.12.2008 16:58

Ами какъв специалист си? То горе пише бе! На пролет ще представят новата модна колекция " ЦСКА- бельо за шампиони ".

AriesBG
18.12.2008 16:11

Нещо не ми стана ясно ЦСКА манекени ли са или футболисти?
Е сега вече са по долни гащи , на пролет не знам как ще са.