Ще спре ли Реал хегемонията на Барса?

14:20
Ще спре ли Реал хегемонията на Барса?
"Извънземните" селекции на "кръвните врагове" Реал Мадрид и Барселона нямат абсолютно никакви конкуренти в битката за титлата. На теория това бе ясно за всички още преди началото на сезона в първенството на световния шампион Испания. След изиграването на 10 кръга в Примера дивисион обаче твърдението се доказва вече и на практика, тъй като не се вижда отбор, който може да конкурира Реал и Барса в битката за титлата. За мен лично няма никакво съмнение, че това ще са тимовете, които ще си оспорват и трофея в Шампионската лига този сезон въпреки огромните апетити на английските грандове Челси и Манчестър Юнайтед, които също мечтаят да играят на финала в най-престижния европейски клубен турнир през май 2011 г. на "Уембли" в Лондон.

Може ли наистина Реал Мадрид да спре хегемонията в Примера дивисион на "кръвния враг" и обявен за тим №1 на десетилетието в Испания Барселона?

Броят на феновете, които все повече смятат, че това е възможно, расте с всеки изминат ден. Това е и въпросът, на който трябва да потърсим отговор, след като през май тази година Жозе Моуриньо начело на италианския шампион Интер сложи край на доминацията на каталунците в Шампионската лига, а сега начело на Реал Мадрид все още не познава вкуса на поражението в нито един от турнирите, в които се състезава "Кралският клуб". Португалският специалист показа на цял свят, че знае как може да излъже и победи подиграващата се до преди година с всеки съперник Барса, а това бе и основната причина той да бъде привлечен на "Сантяго Бернабеу" за наставник на клуб №1 в света за XX век. Моуриньо очевидно затегна редиците в "Белия балет" и не смята да приключва сезона без спечелени трофеи. През лятото "Специалния" не се впусна в покупки на още прехвалени звезди, а привлече в Мадрид млади и перспективни играчи като немските национали Месут Озил от Вердер Бремен и Сами Кедира от Щутгарт. Още в първите си срещи с белия екип Йозил показа, че ще бъде един от моторите на отбора през настоящия сезон, докато Кедира се превърна в основна фигура от халфовата линия в дефанзивен план. "Йозил дриблира в стила на Зинедин Зидан", бе похвален германския национал от спортния ежедневник "Марка" след победата на "Кралския клуб" с 2:0 над градския съперник Атлетико Мадрид в неделя. С представянето си срещу "дюшекчийте" 22-годишният Йозил окончателно спечели сърцата на феновете, които очакват от него и съотборниците му титлата не само в Примера дивисион, но и в останалите две надпревари – Купата на Краля и Шампионската лига. Началото на сезона за "белите" не бе толкова обещаващо след нулевото реми в гостуването на Майорка и минималната победа у дома срещу Осасуна с 1:0. Постепенно обаче нещата си дойдоха на мястото и Реал Мадрид започна да жъне успехи, най-забележителните от които бяха тези пред собствена публика срещу Депортиво Ла Коруня (6:1) и Расинг Сантандер (6:1), както и този като гост над Малага (4:1). Суперзвездата Кристиано Роналдо пък започна да бележи в почти всеки мач и закономерно на този етап е голмайстора на Примера дивисион с 12 попадения. С идването на Моуриньо Реал Мадрид вече гони първо победата, а после блясъкът в играта. Отборът се научи да играе на контраатака и така на практика вече има оръжие срещу различните стилове на противника и взима своето почти във всеки мач. Разбира се, че не бива да се пропускат и издънките на "Кралския клуб" в гостуванията на Леванте (0:0) в петия кръг и срещу третодивизионния Мурсия (0:0) в първа среща от 1/32-финалите в турнира за Купата на краля. Още тази седмица обаче Реал Мадрид има възможност да се поправи и да елиминира Мурсия в реванша на "Сантяго Бернабеу". В Шампионската лига пък "Белият балет" вече си осигури участието на 1/8-финалите, които не е преминавал от 2004 г. насам. Фактът, че "Кралският клуб" няма загуба под ръководството на Моуриньо, определено е достатъчна предпоставка за един успешен сезон.      

Все пак на Реал Мадрид няма да му е никак лесно да спечели титлата в Примера дивисион, Купата на Краля и трофея в Шампионската лига с оглед на най-сериозния си конкурент и в трите надпревари – "кръвният враг" Барселона. Каталунците все още са със статут на най-силния отбор на планетата и дишат във врата на "Кралския клуб" с изоставане от само една точка въпреки домакинските издънки срещу новака Еркулес (0:2) и Майорка (1:1). Възпитаниците на Хосеп Гуардиола обаче не загубиха нито една точка от шампионатните си визити този сезон, въпреки че не печелят с разгромни резултати, а благодарение на единичен проблясък на някой от гениите в отбора или на елементарни грешки в отбраната на съперника. Те не успяха да победят в гастролите си единствено руския шампион Рубин Казан (1:1) и датския първенец ФК Копенхаген (1:1). Това обаче бе най-вече заради пренебрежителното отношение на Лионел Меси и компания към тези срещи в Шампионската лига, където Барса попадна в една от най-скромните от към съперници група, в която стартира с разгром на "Камп Ноу" срещу гръцкия Панатинайкос (5:1). Издънките на Барса обаче са сигнал, че тимът лека полека започва да губи едно от най-опасните си оръжия, а именно да всява страх в противниците си. През този сезон каталунците успяха разгромят у дома на два пъти единствено Севиля – 4:0 в реванша за Суперкупата и 5:0 преди няколко кръга. Всеки един от останалите им съперници успя да се измъкне с минимално поражение или дори да открадне точки, какъвто бе случаят с Еркулес и Майорка на "Камп Ноу". Интересен факт е, че Шави Ернандес не игра при загубата на точки от тези противници. Според повечето футболни специалисти няма по-добър архитект в средата на терена от него. Именно Шави изработи гола на Андрес Иниеста, с който Испания спечели световната титла това лято в ЮАР. Това е човекът, който може да изведе Лионел Меси или Давид Вия дори и измежду най-затегнатата отбрана. Много специалисти го определят като "мозъка“ на Барса и в негово отсъствие каталунците буксуват в атака. Друг е въпросът, че новото попълнение от лятото Давид Вия не е онзи смъртоносен за противниковите отбрани нападател, познат с изявите си във Валенсия и с екипа на националния тим на Испания. Най-големият проблем на Барса обаче като че ли са огромните задължения, които според испанската преса са над 400 млн. евро към различни институции. Оказва се, че успехите на тима в Примера дивисион и Шампионската лига през последните няколко сезона не са достатъчни за запушването на финансовите дупки. Въпреки всичко казано до тук Барса разполага с едни от най-добрите играчи в света, 8 от които са испански национали, спечелили световната титла това лято в ЮАР. А като прибавим към тях и "магьосника" с топката в краката си Лионел Меси, ни става пределно ясно, че битката между Реал Мадрид и Барселона ще бъде ожесточена и на трите фронта – Примера дивисион, Купа на Краля и Шампионска лига.

До преди година каталунците нямаха конкуренция в Испания и победиха големия враг Реал Мадрид в двете издания на "Ел Класико" миналия сезон – 1:0 у дома и 2:0 в Мадрид през април. Сега обаче играчите на Хосеп Гуардиола без съмнения ще срещнат доста по-сериозен отпор от "кралския клуб" в предстоящото издание на един от най-чаканите мачове в цял свят, който ще се проведе на "Камп Ноу" на 28 ноември.  Под ръководството на Жозе Моуриньо гладният за успехи Реал Мадрид бавно, но сигурно набира скорост с всеки изминат мач и ще гони спечелването на поне един трофей този сезон, а защо не е и трипъл. След изиграването на 10 кръга от шампионата на Примера дивисион категорично смятам, че "Белият балет" има сили да спре хегемонията на Барса в Испания и да триумфира с титлата този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
12.11.2010 01:39

Не съм вярвал,че могат да съществуват такива същества като тези двамата.Жалко,много жалко за тези младежи.

yoyothebestplay
10.11.2010 19:01

много ли ви е яд бе пичове *lol* само показвате че отбора ви е зле а иначе темата е приключено ако не си разбрал *lol* *beer*

Real_ftw
10.11.2010 18:36

И по-зле има вижте тоя yoyo сам си приказва горкия *lol*

crreal
10.11.2010 16:04

messyfan Човече незнам дали си на годибите на баща ми,но ако си доста по зле за теб,вобще не ти личи.Остай друго но толкова заблуден човек надминал 40 години не мисля че има друг като теб.Пий от време на време малко хапченца да те върнат към реалния свят.Били го увълнили от рабора,това пък що за пример беше.Радвал се бил на всеки гол на барца,ми иди някаде в бар с Интеристи и се радвай на голове на Милан или на каквото и да е дерби по Европа,не ще те увълнят а ще те бият и еб*т пред заведението или кадето там си бачкал.

Real_ftw
10.11.2010 15:26

messyfan мълчи че си прост като селяк в бобов дол и училище нямате говедата пасете само кат те гледам и за овчар не ставаш *lol*

izrodonomiks
10.11.2010 13:45

fessyfan къде съм казал че това което го написа на ИСПАНСКи означава сила?

messyfan
10.11.2010 13:06

Щом си фен на Реал трябва да понаучиш малко испански.Това изобщо не означава сила-много си далеч от истината.И понеже не си в час с темата тук-otra ves(още веднъж)по нея.Когато вземете 5 купи и дадете 8 национали(което в близко бъдеще не се очертава)тогава ще ми пишеш лично.От тук нататък не мисля повече да се занимавам с мечтател като теб.Сила- хахахахаха смешник и циркаджия си ти.

messyfan
10.11.2010 12:52

Ти ли си пак бе мижитурко,толкова си безинтересен че няма как да е повече.MIERDA,que quieres mas?

messyfan
10.11.2010 11:49

Real ftw от теб се сипят само хули и обиди.Неможеш една свястна приказка да кажеш.Нивото ти на интелигентност клони към 0,адски си прост и неадекватен.Когато не разбираш и капка от футбол какво правиш тук?Аз ти говоря с факти и резултати а ти с обиди.Не съм селянин както и никога няма да бъда,а ти по-далече от твоята махала не си мръднал.Така че се замисли сериозно за нивото си на интелигентност. *thumb_up*

tttt
10.11.2010 10:55

the_winner1 не се оправдавай неможе да върнеш времето нито да спечелите шампиоска лига което в скоро време челси няма да направят *thumb_up*

Real_ftw
10.11.2010 09:47

messyfan вземи си хапчетата че не си добре брат разбрах че си селянин хванат от гората недей се излага повече в Интернет само.

The_Winner1
10.11.2010 01:52

tttt - какво да кажа за онзи мач - освен "невероятен" съдия *thumb_down* yoyothebestplay - какво за Иниеста - че му се отвори парушата в последния момент ли *lol*

messyfan
10.11.2010 00:49

Ей ти изроде-писна ми от теб.Ти си изрод,изрод и пак изрод.На теб никой не може да ти затвори устата.Както вече споменах на няколко пъти фен съм на Барселона от 25 години което ще рече че съм на годините на родителите ти а ти си по-малък от сина ми.Real ftw.-точно ти ли ще ми казваш какво е каталунец бе шнорхел.Ти ли който не си мръднал по-далеч от твоето село.Знаеш ли,че в Мадрид ме изгониха от работа само заради това,че се радвах на всеки гол на Барса когато ви разбихме с 6:2.Живях и работих 2г.в Барселона-нищо общо с ония селяни.Викаш и се радваш и никой не ти обръща внимание.Каталунците са невероятни и дружелюбни хора.От къде ти е некомпетентната информация?Winner 1-преди около 2месеца обясних,че Лапорта с този мач изби парите,които беше обещал за титли но те обраха всички,така че той нямаше как да плати обещаните пари.Това доведе до напрежение в клуба след което Ето О напусна със скандал.Така че като не сте запознати не обиждайте.

yoyothebestplay
10.11.2010 00:14

близалке що не спомена напримерно Андрес Иниеста или че сме най великия клуб вече официално ? *joking* били сме всеки един "силен" европейски отбор ( без ливерпул ) пък вие се кефете тука *lol* *lol* *beer*

tttt
09.11.2010 23:04

pleaze нали ти в момента следиш футбол в реално време ? или теглиш стари мачове в които реал печели преди незнам колко си години защото да ти кажа футбола се развива а реал не е тръгнал нагоре !

The_Winner1 ти си фен на челси а на вас ви го накаканизахме и затова говориш така ... все 1 говорете квото искате само след ел класико пишете ама не за друго а да ни честитите победата *thumb_up* *beer*

The_Winner1
09.11.2010 22:54

messyfan - а я кажи как никому неизвестния Рубин дойде и ви сложи 2 рубинчета в мрежата или пък Еркулес *lol* tttt - ти да не си еднояйчен близнак с yoyothebestplay *lol* иначе Реал с оглед на футболистите е пред Барселона и това ще натежи повече *thinking*

PleaZeE
09.11.2010 22:49

Ще помоля всеки,който не е запознат с Реал Мадрид и неговата история като клуб,първо да се запознае и после да пише глупости !!! Реал Мадрид и Милан са двата най-титолувани отбора в света !!!

tttt
09.11.2010 22:36

ccreal абе дете мое те 300 млн не ви оправиха и господ неможе да ви помогне *lol*

crreal
09.11.2010 22:27

tttt Що за тъпо дете си ти ми обясни?Моу е на 47,48 години,това застаряващ старец ли му викаш???Толкова си прост че чак простотията ти е в излишък.Той човека е признат от цял свят ти ще ми говориш тука,ае бий си камшика и лягай.

tttt
09.11.2010 22:04

казах застаряващ трениорчц ама май неможе да четеш хаха *lol*

tttt
09.11.2010 21:21

crreal ей кретен футбола е колективна игра ти с това не си наясно проумей , че ще останете завинаги на 2 ро место какво ми говориш моу то 300 млн не ви оправиха да един застаряващ трениорчец ли ще ви оправи бе *lol* ХАхаха

Barca_fen112
09.11.2010 21:10

Всичко добре написано само 1 нещо, но важно е пропуснато.Факта, че Барса срешу слабите отбори играем на минимум и много разсеяно, а срещу големите прави погром. Реал се представят перфектно до момента , но да не забравяме как стартира почти всеки един техен сезон и как завършва в последствие. Очаквам битка до последния кръг в Испания . А за ШЛ въобще не съм съгласен. Там много играе и късметът и дори отбор като Тотнъм може да играе финал за сметка на много грандове. И все пак Барса са си Барса и вечно на върха не случайно отбор на десетилетието от новия век а след 90 години и на века ! *wink*

Real_ftw
09.11.2010 21:08

Кажи му каталунец и не го обиждай повече поздрави на всички такива утайки от най-великият клуб в Европа и Испания *thumb_up*

crreal
09.11.2010 21:08

Ще поживеем и ще видим какво ще стане бе залухари,вие много летите в облаците и на вас крилцата ще ви бъдат резнати.А до смотаняка ttt -много добре знам какво е футбола и пак ти казвам с нищо не ни превазхождате и това ще се докаже тази година.Моу ако не си наясно е известен с това че отборите му разполагат с страхотен отборен дух,а като покрай него има и толкова талант колкото в Мадрид в момента успехите са неизвежни проумейте го най-после.

BerbaTheBest
09.11.2010 20:30

Само Барса.А феновете на Реал да не летят много ,защото е ясно ,че Барселона ще ви резне крилцата.Радвайте се ,че имате Роналдо,защото без него нищо няма да направите.

tttt
09.11.2010 19:56

ккреал и по 1 ци сме по добри но футбола е колективна игра а не индивидуална което мисля че ти все още незнаеш всяка година ви знаят устите и всяк година ви газиме на мене ми е итнересно какво ще кажеш като се провалите както всяка година ... това е неизбежно а да ще се скриеш нормално за фен на тази пародия имаща се за футболен клуб нестава само с пари трябва и акъл дайте още 300 млн и пак ще се осерете LOSER *lol*

sasedq
09.11.2010 19:54

crreal хахахХАХАх аха Х влез в реалността бе *lol* Как определяш кой играе по добре в първенство като испанското ? Гледай след осминафиналите в Шампионска лига срешу силните отбори и ел класикото. Тогава се обеснявай кой е по добър а аз съм около 530000% сигурен че барселона пак ще бие реал поне 1 на 0 на камп ноу.

crreal
09.11.2010 19:45

messyfan Искам да те питам,от каде си толкова сигурен че ще станете шампиони.Нито отбора ви е по добър като единици играчи,нито играете по добре от Реал в момента,нито пък тренера ви е по- добър(тук разликата е доста голяма в полза на Мадрид).Та толкова си заслепен че не можеш да си свалиш червено/сините очила.Много ми е интересно при провала на отбора ти какво ще говориш,просто си вярваш много и както казах по рано всяко начало си има край.Доминацията на отбора Барцилона свършва и това е неизбежно.

messyfan
09.11.2010 19:30

Не ние сме свикнали да сме винаги 2-ри а вие.И не знам в колко поредни мача трябва да ви бием,за да го разберете.То е ясно за боя както е ясно,че Моу си отива след края на първенството,защото в Реал има закон-ако станеш шампион си тръгваш,ако не пак си тръгваш.Просто това е политиката на Реал-провал.

tttt
09.11.2010 19:25

Real_ftw и това го казва човек който отборат му от години не е минавал 1/8 финал на шампионска лига и винаги е 2 ри в испаня *lol* *lol* АХАХАХ

Real_ftw
09.11.2010 19:20

messyfan жалко че ще си в Барселона да видиш как Реал ги смазват ще ти се развали цялата почивка ама се 1 вие и без това сте свикнали да сте винаги 2ри *thumb_up*

messyfan
09.11.2010 19:08

Много ми се иска да съм тук,но вероятността е много малка,тъй като колегите и приятелите ми в Барселона са ми направили супер изненада-билет за Ел Класико като подарък.Така че ако ме няма тук съм на Камп Ноу за шоуто.Но всичко става,може и ангажименти да ме задържат тук.Така че тогава те чакам тук.

crreal
09.11.2010 18:57

messyfan Мисля че прекалено много си вярваш и ми е интересно дали ще си тук при провал който се очертава на твоя отбор след края на сезона или след мачовете на двата отбора.

messyfan
09.11.2010 18:40

Опикан отбор с 5 купи в ЕДНА година,с 8 национали в Испанския национален отбор донесли Европейска и световна Титла.Ти си някакъв фанатизиран псевдогерой,който в безсилието започва да обижда адски грозно.Казвам ти че и в двата мача ще ви сгазим,че и на Марс дори ако има и други.

Real_ftw
09.11.2010 18:23

yoyo самоубий се и направи услуга на всички фенове на футбола *thumb_up*

crreal
09.11.2010 18:18

messyfan Мисля че спокойно можеш да си завреш 25 години пристрастия в г*за.А съм фен на Реал от 8 години не 25,но това не пречи да подигравам опикания ти отбор,ти разбра ли ме?

messyfan
09.11.2010 18:12

Ерата на Барса няма да приключи скоро,ще приключи ерата на преводача Моу в Реал след 2-та мача помежду им и след края на кампанията.а успешна ера за Реал не се вижда на хоризонта по простата причина че си гонят треньорите и най-добрите си футболисти при успешен сезон.Съжалявам,но такъв не се очертава скоро.

yoyothebestplay
09.11.2010 18:03

ами да пич прав си ние като реал ако имаме късмета да вкарваме в 96 мин всеки мач ще царуваме на терените до вечни времена *thumb_up* *beer*

yoyothebestplay
09.11.2010 18:02

холивуд винаги му чета коментарите и винаги е прав а оне олд пак не е *joking* добре има каде да ритаме но аз да играм футбол с кретени ?! аа бате няма да стане ...

sdw
09.11.2010 18:01

И двамата доказвате колко сте жалки,просто престанете да съсипвате темата.
А за темата - мисля че ерата на Барса приключи,не защото съм фен на Реал,а защото съм реалист.

ONE_OLD_STAR
09.11.2010 17:54

Излизаш навън и все ще намериш с кой да риташ. Околко зали/изкуствени игрища и т.н. винаги има много хора с желание да играят. Аз лично ритам всеки ден, когато времето е хубаво разбира се.

holliwood
09.11.2010 17:52

ONE_OLD_STAR доста си прав на един от коментарите *thumb_up* .Жалко че Компютърът ни привлича толко много ,а на мен ми се иска да играя мач навън но няма с кого *sad*

tttt
09.11.2010 17:50

ONE_OLD_STAR абе мишка дай си адреса да ти начупя ребрата само се захващаш с думите аз не пиша презентация а на лешници като тебе точно обратното е спортат заради тебе замира аз съм в спортно училище и рядко отделям време за час по бг но все пак това е форум затластяло дете такова никой не се се прави на корав ти се правиш на майк тайсън не аз *lol*

holliwood
09.11.2010 17:49

ONE_OLD_STAR доста си прав на един от коментарите *thumb_up* .Жалко че Компютърът ни привлича толко много ,а на мен ми се иска да играя мач навън но няма с кого *sad*

ONE_OLD_STAR
09.11.2010 17:48

Е, не ти си уникален, излагаш се и то много (давай обърни и това). Ти нямаш мозък да измислиш едно свястно изречение без грешка, защото като пишеш 11 от 10-те думи, които пишеш са грешни! И явно не си толкова смел, щом не отговаряш на въпроса ми. Давай киборг, дерзай из нета и се прави на корав тип, но в реалния живот си оставаш мишкарче, което се крие само зад монитора! Благодарение на младото поколение като теб спортът в България изчезва.

tttt
09.11.2010 17:45

ONE_OLD_STAR аз казвам истината това ,че не го приемаш е много жалко *smile* спирам да се занимавам с затластяли деца като тебе ае бе пич нямали да ставаш от компа забрайх че нет клубовете са 24/7 *lol* след ел класико ще се види всичко *thumb_up*

ONE_OLD_STAR
09.11.2010 17:41

Уоу, и отново обръщаш думите. Аз ти казвам истината, но ти не искаш да го приемеш, жалко и то много! Ако искаш да ти напиша на лична адреса ми и да видиш какво "затлъстяло дете" съм, нямаш проблем *smile*

tttt
09.11.2010 17:30

ONE_OLD_STAR явно си изливаш злобата в тоя сайт и описваш не другите хора а именно себе си че си затластяло дете играещо фифа по цял ден няма какво да коментирам в тебе толко жалко дете .. *lol* *lol* ходи отслабвай кой знае по цял ден си в интеренет зала щото нямаш компютар и чистиш пода за да играеш без пари ... нито имаш личен живот освен да натискаш копчето F5 *thumb_up*

yoyothebestplay
09.11.2010 17:30

след 2 удара през целия мач имам предвид да се уточня само *smile* *wink* и сички викат ще минем 1/8 финалите ще ги минем абе пичове я 1 ГИ МИНЕТЕ па тогава останалото *lol* миналата не викахте ли същото през ХТ. на 2рия ви мач с Лион ? *lol*

yoyothebestplay
09.11.2010 17:27

creal RM да млъкнат щото са идиоти *lol* *lol* ONE OLD го каза : нека по добрият победи но ония от реал да не спечелят пак след 2 удара или пък в 98 мин. жалки са наистина *wink* иначе по темата : барса ще си остане най добрия отбор ДОРИ ДА ЗАГУБИ (което е адски малко вероятно) и винаги ще играе най-класния футбол виждан някога а провал ще си останат идиотски простаци които са си и сега *beer* ъъъ аре опровергайте ме за последното де !!!

messyfan
09.11.2010 17:25

С теб мога да споря до утре,но нали се сещаш че е безсмислено,защото май ще си останем двамата да водим диалог и ще е доста смешно.Второ,не си ми на годините за да се върнем назад във времето и да ти примомня мачове в които Барса е и играла по-красиво и е печелила в повечето от тях.Фен съм на отбора от поне 25 години а ти на Провал Мадрид от тази.Така че заеми си позицията на леглото за мача,гушни си възглавницата до главата,за да ти е по-близо да си криеш главата в нея при всеки отбелязан гол във вратата на Провала.Мисля че отново съм ясен,а?

crreal
09.11.2010 17:03

messyfan Последния мач в катуня не видях никой застрелян,по скоро катунците бяха като на*бани първото полувреме,а през второто представяш ли си Ибранекадърника вместо да настъпи топката и да падне взе че вкара без да иска *lol*.Сега трудно ще стане така.

crreal
09.11.2010 16:59

messyfan Ти си пиян моето момче,много е рано обаче,почвай да се наказваш по късно.Нормално е да няма нищо сигурно ти си набий сигурността нали знаеш каде.Рабира се че съм согирен в отбора,но в такива мачове става всичко.Вие слепците(каталунците)както винаги вървите с рогите напред и ще паднете от високо,както падате 100години вече.Малко слава и за вас и се самозабравихте,но това ще се поправи в най-скоро време.

messyfan
09.11.2010 16:56

На теб ти казвам че ще отнесете такъв як пердах,че това 6:2 ще ви се стори като по-добър резултат.Ясен ли съм или искаш още да спорим?Мисля че няма никакъв смисъл да те убеждавам.Реал ще излязат на терена толкова застреляни както винаги.Да слагат памперсите и това е.

Real_ftw
09.11.2010 16:47

messyfan прегледай се че не е на добре работата

Leader78
09.11.2010 16:34

Пак ше си говориме след мача нали знаете *wink*

messyfan
09.11.2010 16:32

Тасо,като не си фен на Барселона и Реал какво търсиш тук и се навираш между шамарите бе?Щели да бият с разлика.Ти виждаш ли изобщо какво пишеш или само колкото да правиш смешни коментари?Не виждаш ли,че един от писалите тука беше толкова надъхан тези дни за Ел Класико,че сега казва че не е сигурен как ще завърши мача.Това значи ,че не е сигурен във възможностите на Реал.Е то е ясно-Реал идват,отнасят една мрежа голове и обратно към Мадрид.И както винаги ги тресе страх,когато играят с Барса независимо къде е мача.А относно отбора на десетилетието е повече от логично да е БАРСЕЛОНА то иначе няма как и да е.Суперлативи за признанието на специалистите.

ONE_OLD_STAR
09.11.2010 16:13

Чета статията и отдолу какво да видя. Отново глупавото дете без личен живот, който стои по цял ден на компютъра яде, пие дори спи на него. И за пореден път не може да напише 1 свястно изречение, дори и да го измисли не може, а обръща думите на човека, който му е написал нещо. Виж сега глупаво детенце, излезни малко навън и подишай чист въздух, защото явно няма кислород в малката дупка, наречена къща, в която живееш ти. Поритай топка, раздвижи си малко краката, а не пръстите на ФИФА или на клавиатурата и, ще те помоля да не ми обръщаш думите, а да се постараеш да си измислиш изречението сам. Колкото до глупавата статия всичко, ще се види скоро. И двата отбора се представят страхотно, а Барселона се представят доста лошо, като домакини през този сезон. Това може да е само плюс за Реал Мадрид. Нека по-добрия победи *smile*

Leader78
09.11.2010 16:11

Real_ftw след дербито да не ми се изпокриеш обаче защото ще те залея с много неща ясен ли съм ??? След онова 2-6 си представям кво си правил

holliwood
09.11.2010 16:11

В момента Реал не играят обичаиния футбол които трябва да демострират,така че шанса Реал да прекъсне хагемонията на Барса е на тяхна страна,защото Реал ще се бранят със всички сили и после подобно на контаатаки ще атакуват *joking* .Мисля че тактиката на Моуриньо е такава да се защитават и да атакуват на контра,ако съперникът е по-слаб тогава Реал играят своя си футбол *wink* .Прогноза 1-1

tttt
09.11.2010 16:01

ккреал далеч съм от мисълта и емоциона приключение да спроя с теб оставаш си тупан и те тва е *thumb_down* *thumb_up*

kan
09.11.2010 15:30

разликата ще баде отново в резултата в който Барселона ще попстигна за пореден път над именития си стперник дано този път головете във вратата на касияс да са по-малко, защото неподхожда на голям вратар да вади непрекъснато топките от мрежата когато Реал бе домакаин на неспирния Барселона. За този мач ще се испишат и изговорят много думи но всичко ще се види след мача тогава резултата ще говори кой е по-класния отбор. *wink*

Real_ftw
09.11.2010 15:24

Leader78 Реал нямали шансове *lol* А и да бисера на годината Милан не е голям отбор????Атлетико също са ни взимали точки и преди а и в дербито всичко можеше да се случи но и тях смазахме отърваха се с малко и те.Мълчи че си жалък с такива изказвания че Реал нямали шанс после ти първи ще си се покрил мишок.

crreal
09.11.2010 15:11

Leader78 След мача аз съм тук да видим кой от вас ще бъде и въпреки това не смея да твърдя че със сигурност Реал ще победи.Двата отбора са много много равностойни в момента и нищо не се знае.А ти какъв си незнам,но да твърдиш че Милан не отбор е просто смешно.Те и миналата година бяха слаби но ни биха в Мадрид и тогава такива като тебе се радваха и не говореха че Милан не били отбор.Сега след като паднаха били дъртаци и незнам си кви,ае по кротко.Искам да попитам Барса с кой силен отбор игра тая година?Севиля която всяка година има ляга и се хвърля на Реал и Атлетико,които незнаят какво става след успешния им минал сезон.

trafikanta83
09.11.2010 15:09

Браво на Георги Георгиев добра статия мисля че тази година Реал имат сили да спрат Барса ако продължавт по същия начин да се раздават до последната минута справка мача с Милан макар че мача не беше решаващ за тях те играха до последно а и в отбрана са също по добре от миналата година помните тогава какви грешки имаше особено в мачовете с Барселона а и късмета беше на страната на каталунците ако се сеща някой предния мач на Камп Ноу през първата чст Реал беше абсолютен доминант но нямаше шанс да отбележи поне от 3 4 чисти положения така че се надявам тази година това да се промени а и с трениор като Мауриньо Реал трябва да покаже защо е най титолуваниа отбор в Европа с този начин на игра силно се надявам да стане така ХАЛА МАДРИД *thumb_up*

Leader78
09.11.2010 15:05

taso1987 ама такива като тебе са ми много смешни бе само не ми казвай, че си роден 87ма защото коментара ти е повече от малоумен ... Реал до сега не е изигра мач с голям отбор вие ако броите Милан за нещо не знам ... Реал няма никакви шансове срещу Барса и след мача феновете на белия минет пак ше се изпокрият ...

crreal
09.11.2010 15:04

tttt Няма да навлизам в безмислени спорове с теб защото си оставаш смешник.Аз не съм се крил след загуби на Реал,когато го бият и не играят нищо съм тук и го признавам.А това за 1/8 финалите ще се промени тая година,просто няма как.Дори да не бяха Реал в такава форма виж вторите отбори,единсвено Тотнъм са силен отбор.

taso1987
09.11.2010 14:57

Не съм фен на нито един от двата отбора , но в момента Реал са ненормални и ще ги бият с разлика *wink*

tttt
09.11.2010 14:57

ккреал аз мисля същото нещо за тебе ... просто лапенце си пишеш абсолютно едни и същи коментари в подобни теми но след мача както обикновенно се покривате *lol* както всеки пат след ел класико а да и след 1/8 финал сори ама вие не го минавахте *lol* *thumb_down*

crreal
09.11.2010 14:54

tttt Мисля че си някакво лапе което седи тук и пише само един и същи глупости по цял ден,мисли малко преди да пишеш бе пишлегар.

tttt
09.11.2010 14:50

ккреал Барселона да ви смазват това няма да има край *lol* ще поедите единствено ако се оспят и не дойдат на срещата и биете служебно *lol* *thumb_up* *beer*

STEFOGOOL
09.11.2010 14:47

В момента няма отбор който да спре Реал. Мачкат здраво и наред. Това вече е балет на терена *thumb_up*, който ти прави удоволствие да гледаш.

crreal
09.11.2010 14:45

Пределно ясно е че ще я спре тази така наречена "хегемония".Всяко нещо си има начало и край,просто не е ясно дали още тази или другата година ще стане това.

tttt
09.11.2010 14:45

за пореден път реал ще падат *lol* *thumb_up* *beer*

Real_ftw
09.11.2010 14:41

Че те Еркулес смазаха парцалите ние ли няма да ги бием *lol*

Barcelona1234
09.11.2010 14:31

реал ще лапнат тапата освен ако оня бялата коса да не направи пак някое катеначо *thumb_up*