Бекъм излиза с Милан срещу Рейнджърс

11:15
Бекъм излиза с Милан срещу Рейнджърс
Дейвид Бекъм ще бъде в състава на италианския гранд Милан за контролната среша с Глазгоу Рейнджърс, която ще се играе през месец февруари.

33-годишният бивш капитан на английския национален отбор ще премине под наем в Милан за няколко месеца от началото на новата година, тъй като иска да поддържа формата си докато трае паузата в американската Мейджър Сокър Лийг. Контролната среща между Глазгоу Рейнджърс и Милан ще се проведе на 4 февруари.

Изпълнителният директор на "сините" Мартин Бейн заяви: "Щастливи сме да обявим, че Милан ще посети стадион "Айброкс" през февруари. Продажбата на билети започва тази седмица, а това може да бъде прекрасен подарък за Коледа, тъй като съм сигурен, че тази среща ще е постоянно в мислите на нашите фенове. Милан са клуб с богата история и традиции като Рейнджърс, а като се има предвид, че ще гледаме играчи като Дейвид Бекъм, Роналдиньо и Кака, интересът със сигурност ще бъде феноменален. Бекъм е най-известният футболист в света през последните няколко години и фенове от всички възрасти ще искат да го видят на живо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация