Венгер: Ако проспиш 5 минути от всичките 180, просто си заминаваш

21:45
Венгер: Ако проспиш 5 минути от всичките 180, просто си заминаваш
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази задоволство от изтегления жребий днес в Нион. Френският специалист предупреди своите играчи, че нямат право на грешка и подценяване срещу Рома, след като стана ясно, че "артилеристите" и "вълците" ще премерят сили в 1/8-финалите на Шампионската лига.

"Артилеристите" са домакини на "вълците" на 24 февруари, а след това ще гостуват в Италия на "Олимпико" на 11 март. Арсен Венгер заяви:

"Разбира се, ние имаме голям шанс да спечелим турнира, както всеки един от тимовете, които са достигнали до този етап на надпреварата. Сега обаче Шампионската лига става различен съвсем тип състезание, става истински турнир. Ако проспиш пет минути от всичките 180, просто отпадаш."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sabin4oo
20.12.2008 01:49

Много правилно изказване на Венгер.... в този турнир няма място за отпускане .... борба за всеки сантиметър. Аз не съм голям фен на Арсенал но ми харесва начина по който играят сред най-големите(да не забравяме ,че те са млад отбор)

wba
19.12.2008 22:09

тоя Венгер е голям специалист,ама с тия млади футболисти къде е тръгнал да печели.Не става с момчета по на 16-17 години да спечелиш шампионска лига