Левски ще се подготвя в Кипър и Турция

22:14
Левски ще се подготвя в Кипър и Турция
Лидерът в "A" футболната ни група Левски ще проведе подготвителните си лагери в Агиа Напа (Кипър) и Анталия (Турция), съобщи сайтът на клуба. Отборът ще се събере за първо тренировъчно занимание на 7 януари (сряда) в 11:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

На 8 и 9 януари "сините" футболисти ще минат медицински прегледи. На 11-ти януари отборът заминава в 16,20 часа от летище София за първи подготвителен за Агиа Напа (Кипър), като на 24-ти януари ще играят контролна среща. На 25-ти януари "сините" ще се приберат в София. На 31-и януари Левски ще изиграе контрола с Видима-Раковски на "Герена". Втори подготвителен лагер ще е в Анталия (Турция), като заминаването е на трети февруари.

На четвърти февруари "сините" ще играят контрола срещу Металург Донецк (Украйна) - Левски, на осми февруари - с Сигма Оломоуц (Чехия), а на 11-ти февруари - с Спартак Търнава (Словакия), 15-ти февруари - с Динамо Минск (Беларус), на 16-ти февруари - с Татран Прешов (Словакия). На 17-ти февруари Левски се прибира в София, където на 21-ви февруари ще играят контрола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stoich
06.01.2009 00:05

Лефски може направо да си останат в Кипър там може да има някой на тяхното ниво *lol*