Меси: Не ме занимавайте с Кройф и Канаваро

15:07
Меси: Не ме занимавайте с Кройф и Канаваро
Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси отговори на критиките по негов адрес на Фабио Канаваро и Йохан Кройф.

Защитникът на Реал Мадрид заяви, че Меси е търсил умишлено съприкосновение с бранителите в неговия отбор и си е просил нарушения в Ел Класико на "Камп Ноу", което каталунците спечелиха с 2:0. Според Канаваро, аржентинският голмайстор постоянно пада на земята, вместо да се постарае да се задържи на краката си и да спре да се оплаква при най-малкото съприкосновение.

"Канаваро да гледа съотборниците си и да говори за своя отбор. Не искам нищо от реферите. Най-добре е да ги оставим да си вършат работата и да не ги коментираме. Не вярвам, че футболистите на Реал искаха да ме контузят нарочно. Просто играха по-грубо, което е нормално в такова дерби", каза Лионел Меси.

Аржентинецът коментира и изказването на легендата на Барселона Йохан Кройф, който каза, че Меси не знае как да се позиционира и да избягва нарушенията на защитниците.

"Изобщо не ме интересува какво говори Кройф", заяви лаконично Лионел Меси.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazzy
21.12.2008 22:50

rumen10 осъзнаваш ли какво глупост изрече?Канаваро слаб защитник?!?Той е един от най-успешните защитници и не случайно е капитан на националния отбот на Италия!Меси е много добър футболист , но в никакъв случай Канаваро не трябва да бъде подценяван!

man4o94
20.12.2008 20:12

Кво ся всички добри играчи симоланти ли са ?

rumen_10
20.12.2008 19:27

Канаваро е слаб защитник,затова говори така ,а Кройф просто го е яд,че Меси ще стане по-добър от него и ще го задмине