Болтън излъга Помпи, Блекбърн и Фулъм с класически победи

18:55
Болтън излъга Помпи, Блекбърн и Фулъм с класически победи
Днешната програма от английската Висша лига ни предложи пет двубоя от 18-я кръг. От  17:00  часа българско време се изиграха четири срещи.

Болтън заслужено успя да победи Портсмут с 2:1. Двата отбора изиграха страхотно първо полувреме, в което паднаха общо три гола, а бяха създадени дузина чисти положения и пред двете врати.

Още в първата минута домакините откриха резултата след отлично отиграване и силен удар на Матю Тейлър. Само две минути по-късно Болтън вече водеше с 2:0, след като Рикардо Гарднър се възползва от грешка в защитата на Помпи. Последваха серия от пропуски на "белите", но така и не падна нов гол във вратата на Дейвид Джеймс.

В 20-та минута Питър Крауч върна гостите в мача с гол с глава, а голяма заслуга за попадението имаше Нико Кранчар, който центрира великолепно и високият нападател нямаше проблеми при оформянето на крайния резултат.

Крайни резултати изиграните срещи във Висшата лига:

Блекбърн - Сток Сити 3:0


Болтън - Портсмут 2:1

Фулъм - Мидълзбро 3:0


Хъл Сити - Съндърланд 1:4

От 19:30 часа:
Уест Хям - Астън Вила

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Don_Gonzo
20.12.2008 21:06

mengeme Ти си бил много голям разбирач бе, пич? Аре кажи си че си в Англия и гледаш всички мачове НА ЖИВО!? ти си накъв фен на англиския футбол или само така да си кажеш мнението?

roommen
20.12.2008 19:51

Нищо не казваш за Хъл и Съндерланд

mengeme
20.12.2008 19:48

Очаквани резултати се получиха след тези двубои. Отборът на Блякбърн трябваше задължително да спечели, плюс това имаше нов треньор, които е успял да мотивира добре играчите си. Заслужена победа с 3:0. Болтън на последък навлязоха в добра форма и логично спечели срещу Помпи, които през седмицата отпаднаха от турнира за купата на Уефа, но напоследък и в първенството не се представят много добре. Единствената изненада за мен е победата на Фулъм, защото те редуват силни със слаби мачове, докато отбора на Мидълзбро има по-големи амбиции този сезон и очаквах нещо повече от този мач за тях. Мачът между Астън Вила и Уест Хям е логично да завърши наравно без много голове!