Интер с проблеми в нападението за срещата с Лацио

13:14
Интер с проблеми в нападението за срещата с Лацио
Водачът в серия "А" Интер изпитва затруднение от към офанзивни футболисти в навечерието на първия полуфинал за Купата на Италия срещу Лацио.

Поради различни причини (травми и наказания) участие не могат да вземат Златан Ибраимович, Хулио Крус и Марио Балотели.

Шведският национал едва ли ще се завърне скоро след като има проблем с коляното, до като Хулио Круз и Марио Балотели, които си партнираха при победата с 2:0 над Фиорентина са наказани. В списъка с пропускащи двубоя попада и португалският халф на "нерадзурите" Пеле.

Загубата за тази среща на Балотели е огромен удар върху наставника на домакините, който ще разчита на головия усет на Ернан Креспо и Давид Суазо.

Излезлият от юношеската школа на клуба футболист е реализирал четири гола в турнира до момента, а приносът му за успеха на Интер над Фиорентина спомогна за запазване четирите точки разлика от отбора на Рома. Именно "вълците" посрещат Катаня в другия полуфинал.

Опонентите на Интер ще бъдат далеч по-свежи, тъй като повечето от възпитаниците на Делио Роси получиха почивка при равенството 1:1 със Сиена за първенството.

За Лацио спечелването на купата се явява последна възможност за излаз на европейска сцена през следващия сезон и те ще излязат пределно мобилизирани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация