Селтик без право на грешка в мача с Рейнджърс

14:22
Селтик без право на грешка в мача с Рейнджърс
Селтик и Рейнджърс излизат на " Селтик Парк" в двубой, който "детелините" трябва да спечелят на всяка цена, ако искат да съхранят шансове за спечелване на титлата.

След не особено убедителни игри в последни време, домакините успяха да надиграят по категоричен начин състава на Мъдъруел в последния си двубой при това като гост, а с две попадения се отчете холандският нападател Ян Венегоор ъф Хеселинк.

Халфът на Селтик Скот Браун изтърпява наказание от три мача. Неговото място в мача с Мъдъруел бе заето от Бари Робсън, който ще си партнира и в този мач с Пол Хартли.

Рейнджърс се насладиха на уикенд извън събитията в лигата поради участието си в Купата на Шотландия. Те се класираха за полуфиналите надигравайки по-скромният състав на Партик Тисъл с 2:0, като и двата гола паднаха още през първата част на срещата, а техни реализатори бяха  Начо Ново и Крис Бърк.

В състава на Рейнджърс е възможна появата на Стиви Смит след 16 месеца престой извън терена поради травма в таза, която той получи през декември 2006 година.

Преди изиграването на тази среща, гостите имат да изиграят два мача в повече от своя съперник, както и преднина от четири точки в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация